• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Waldorf Pulse 2, SM Pro Audio Q-ADAT

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

axn

Ouwe rot
Lid sinds
2 december 2004
Berichten
1.282
Locatie
Waddinxveen
Ik verkoop een deel van mijn studio;

Moog Sub Phatty, 750 euro

In perfecte staat, doos, factuur etc aanwezig. Gekocht in Juni dit jaar bij BAX.


De Moog Sub Phatty is een compacte en volledig analoge monofone synthesizer met een zeer brute en rijke sound. Deze brute sound is te wijten aan twee oscillatoren en een sub oscillator. Natuurlijk ontbreekt ook het klassieke Moog filter niet. De nieuwe Multidrive aansturing (pre-filter gain, post-filter overdrive) zorgt voor extra warmte en diepte van uw geluid en een geweldige scheurklank indien u het filter laat oversturen. Dankzij de eenvoudige lay-out stelt u uw bas- of leadsound in een mum van tijd perfect af.

De Sub Phatty: eenvoudig afstellen van de klank

De Sub Phatty is voorzien van een groot aantal parameters die u allemaal kunt instellen via de 31 knoppen aan de voorzijde van het instrument. De indeling is heel overzichtelijk, zodat u een goed overzicht houdt over hoe uw geluid is opgebouwd. Eenmaal de perfecte sound gevonden slaat u deze op in één van de zestien presets. Heeft u de Moog aangesloten op uw computer via USB, dan kunt u de klank tevens afstellen via de gratis standalone / plugin editor. De Sub Phatty is verder uitgerust met een toetsenbord van twee octaven, een modulatie- en pitchwheel en MIDI I/O.. De Sub Phatty levert een grootse klank in een kleine behuizing.

Vernieuwde oscillatoren

Voor de Sub Phatty heeft Moog zijn oscillatoren vernieuwd. En met succes, want ze raken niet meer ontstemt en hebben bijna geen opwarmtijd nodig. U hoeft dus niet meer eindeloos te draaien om uw synth op toon te krijgen met de andere instrumenten. Gewoon opstarten, een instelling kiezen en u vingers aan het werk zetten op de toetsen. Het aanbod aan synthesizers is groot, maar met de Sub Phatty haalt u een unieke synthesizer in huis.Waldorf Pulse 2, 360 euro

In perfecte staat, doos, etc aanwezig.


Waldorf heeft de Pulse 2 aangekondigd, een legendarische naam in een nieuw jasje. De Pulse 2 heeft drie analoge oscillatoren aan boord en een noise-generator. Daarnaast heeft de Pulse 2 een groot 128x64 display aan boord, met 500 verschillende geluidsprogramma's! Hier bewijst Waldorf al direct mee dat deze kleine synth ongelofelijk veel aan boord heeft. Zo zijn er zeer dikke bassen aanwezig, maar ook drum & percussie en eveneens arpeggio + sequencer lines en FX sounds.

Behuizing en bediening van de Pulse 2

Net als de Blofeld, is deze Pulse 2 eveneens uitgevoerd in een metalen behuizing. De desktop-style constructie maakt hem geschikt voor opname in iedere studio, omdat hij eenvoudig op een studiomeubel te plaatsen is. Met slechts een paar basisknoppen bedient u de Pulse 2. Volume en parameters worden met rotaries bediend, arpeggiators, LFO's, VCF's en VCA's worden eenvoudig met drukknoppen geselecteerd.

Connectiviteit van de synthesizer

Ondanks dat de Pulse 2 een beetje is gebaseerd op zijn oude voorganger, is de functionaliteit erg gemoderniseerd. Zo is er onder meer een volwaardige USB-interface voorzien en eveneens MIDI. Daarnaast kunnen externe signaalbronnen worden aangesloten voor directe manipulatie en is deze Pulse 2 backwards compatible met de klassieke Pulse.


SM Pro Audio Q-ADAT acht kanaals converter, 125 euro

In perfecte staat, doos, factuur etc aanwezig. Gekocht in Juni dit jaar bij Thomann.


De Q-ADAT is een compacte, hoge kwaliteits omvormer die acht analoge kanalen naar ADAT omzet. Dit maakt de Q-ADAT zeer gechikt voor allerlei soorten studio opstellingen. Of u nu met I/O kaarten, digitale mixers of digitale muziekinstrumenten werkt, de Q-ADAT vormt uw analoge signalen betrouwbaar om naar een digitaal, achtkanaals ADAT formaat in 24-bit/96kHz geluidskwaliteit.

De Q-ADAT heeft ook de mogelijkheid voor interne (44.1/48kHz samplingwaarde) of externe sync via de wordclock BNC in- en uitgangen op de achterzijde van het apparaat.

Specificaties

8 x ¼” analoge lijngingangen
1 x ADAT uitgang
wordclock: BNC I/O
delta-sigma 24-bit / 96 kHz analoog/digitaal omvormer
metalen behuizing
 
Last edited by a moderator:

axn

Ouwe rot
Lid sinds
2 december 2004
Berichten
1.282
Locatie
Waddinxveen
Pulse 2 ook verkocht... deze mag op slot. :slotje:

De Qadat blijft nog even hier totdat "Overbridge" voor mn Analog Keys beschikbaar is.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Top