• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Zeldzame Modulaire Moog Voyager & Kiwi Patch Editor

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Endfest

Stamgast
Lid sinds
29 juli 2009
Berichten
295
Locatie
Arcticana
Te koop:

Zeldzame modulaire Moog Voyager Oldschool. Hiervan is er slechts 1 ter wereld, gebouwd door de bekende Deense synthbouwer Gotharman. Komt in een stevige flightcase. Wilde, bizarre en dikke machine. Aandachtspuntje, de binnenkant van de midiplug heeft lichte speling, maar werkt nog prima. Heel tof is dat er extra voeding en een extra busboard in deze synth is ingebouwd, voor nog eens 60 hp extra Euro©rack plezier. Daarbij zijn er helemaal onderaan allerlei handige extra's toegevoegd, een inverter, 4 extra VCA's, 6 multiples. Prijs? 1500 euro. Voor de goede orde, dit is de prijs voor de Moog, zonder de modules die ik later zelf heb ingeplugd (bovenste modules in het midden). Mocht je die erbij willen hebben .. = dat ook bespreekbaar.

Meer info:
http://www.gotharman.dk/Voyager_Modular.htm

Kiwi patch editor. Veel gezocht, weinig aangeboden, all the way uit Australie. Met deze sturdy, degelijk gebouwd controller geef je in 1 klap al je oude Roland synths en een hele zwik andere bakken in een handomdraai een hoop extra knoppen. Niks geen gedoe met veel te dure en lastig te vinden plastic Roland PG-controllers meer, hiermee ben je in 1 keer klaar. Prijs? 400 euro.

Meer info:
http://kiwitechnics.com/patcheditor.htm

Op te halen en te testen in Amsterdam. Evt. ook op te halen in Den Haag. Moog wordt niet verzonden.

Heb een voorkeur voor cash, maar op zich ook interesse in een ruildeal met een DSI PEK, Moog Sub 37, SEM PRO/PATCH, DSI PRO 12/2, Analog Keys, Eurorack case (met of zonder modules), of een ander exotisch voorstel :kimono:.

Foto's:

tumblr_neb29taItL1s0kc02o2_500.jpg


tumblr_neb29taItL1s0kc02o1_500.jpg


tumblr_neb8m5FnlF1s0kc02o1_500.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top