• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Behringer Truth B2031A V3 Set Studio Monitors(april2014)190€

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Evil Rebellion

Stamgast
Lid sinds
13 oktober 2004
Berichten
436
Verkeren in nieuw staat en zijn een paar maand gebruikt/oud.

Zit nog garantie bij tot april 2015.(zat een jaar garantie bij ivm beschadigde doos en de aanschafprijs was daardoor lager)

Gaan weg omdat ze te groot zijn voor de ruimte die ik gebruik en ik op kleinere speakers over ga.

Kunnen hier uitgebreid getest worden.

Verzenden is eventueel mogelijk.



Algemeen
Als het op studio opnames aankomt dan is een eerlijk geluid één van de belangrijskte dingen. Daarom heeft Behringer de B2031A referentie monitors ontworpen, om niets dan "The TRUTH" te laten horen. Ze mogen dan goed klinken op uw stereo of in uw video surround systeem, ze zijn toch echt ontworpen voor in de studio, waar elke noot die u speelt onder de microscoop gelegd wordt.

De TRUTH B20301 monitors zijn zó succesvol geweest, dat er al duizenden verkocht zijn aan de meest kritische oren op de planeet. Dankzij de hoogwaardige prestaties, zijn de B2031A actieve twee-weg referentie studiomonitors perfect voor nearfield monitortoepassingen: van kleine mixomgevingen tot multi-channel surroundopstellingen.

De B2031A een piek output leveren van meer dan 116 dB SPL. Hij wordt aangedreven door ingebouwde 80- en 25 Watt versterkers, gecombineerd met een zeer preciese actieve crossover. Deze monitoren leveren een zeer lineaire frequentierespons van 50 Hz tot 21 kHz.

Na de laatste assemblage, wordt elke B2031A een half uur ondergebracht met een calibratietechnicus, die de monitor zeer precies instelt voor een lineaire frequentierespons. Wanneer u een TRUTH B2031A monitor koopt, krijgt u dus een met de hand gecalibreerde monitor. Meegeleverd is een calibratiecertificaat voor elke B2031A, die de werkelijke frequentierespons toont, en de tijd van testen.

Stereoluidsprekers voor thuis kunnen u al snel misleiden op het gebied van bass output, voornamelijk omdat ze niet ontworpen zijn voor studiotoepassingen. Daarom luisteren opnametechnici en producers naar projecten met studio referentiemonitoren of studiowaardige hooftelefoons. De B2031A's long-throw 8,75" polypropyleen-diafragmawoofer levert een gladde, diepe bas, tot aan 50 Hz. Bass die niet uitversterkt wordt, zoals wel vaak gebeurt in een thuissysteem. Een stevige bass die een goede representatie is van het opgenomen geluid, vol met subtiele nuances; het geluid van vingers op snaren of de luchstroom door organs, etc.

De keuze voor de woofermaterialen is gevallen polypropyleen. Dit is licht, en sterk, waardoor de speakerconus zeer snel kan reageren op transiëntpieken. Dit low-mass conusmateriaal is ook veel stijver dan papier, wat niet alleen belangrijk is voor het behouden van basinhoudsintegriteit, maar ook kritisch is voor midrangeprecisie en definitie. Het deformatiebestendige aluminium die-cast chassis zorgt voor het behoud van een suspensieintegriteit en zorgt voor een zeer efficiënte stemspoelkoeling, zelfs onder extreme werkcondities.

De HF (High Frequency) content in de B2031A komt van een 1 inch ferrovloeistof-gekoelde tweeter met een zeer hoge resolutie, gemonteerd op Behringer's eigen wave guide. Behringer's wave guide is ontworpen voor een veel bredere luisterzone dan conventionele studiomonitoren. U kunt zich dus vrij bewegen binnen het stereobeeld om de ideale sweet spot in een mix te vinden voor subtiele effect- of instrumentplaatsing.

Er is 105 Watt aan bi-amped technologie (inclusief een tijds- en fasegeoptimaliseerde actieve crossover) gestopt in elke B2031A, zodat u vermogen reserveert voor wanneer het nodig is. De unieke Behringer wave guide en het crossovernetwerk met zeer weinig distortion, zorgen voor een absoluut lineaire frequentierespons met een uitstekende geluidsspreiding en stereovorming.

De ideale luisteromgeving is een "platte" kamer, niet te reflectief (echo's), niet te absorberend (waar het geluid gedempt klinkt). Maar omdat alle kamers akoestisch niet hetzelfde klinken, worden alle TRUTH monitoren uitgerust om te fuinctioneren in vrijwel alle situaties. U kunt met schakelaars de monitor's lage en hoge frequentiekarakteristieken aanpassen voor optimale prestaties, afhankelijk van uw luisteromgeving.

Het beste is om alle luidsprekers ver van muren te plaatsen om een goede basrespons te garanderen. Maar wees niet bang, de B2031A monitoren hebben Room Compensation schakelaars zodat u ze tegen muren kunt plaatsen, of zelfs in hoeken. Muren hebben de neiging om laagfrequente content uit te versterken, en hoeken nog meer, maar uw TRUTH monitor kan met schakelaars dit gemakkelijk compenseren.

Omdat plaatsing van studiomonitoren de prestaties zeer veel kan beïnvloeden, zijn ze vaak dusdanig geplaatst dat het niet gemakkelijk is om bij de aan/uit schakelaar op de achterzijde te komen. Daarom heeft de B2031A een gemakkelijkere oplossing dan een ladder te pakken of op uw bureau te klimmen. De B2031A bevat een auto stroomschakelaar die, wanneer actief, het systeem aanzet zodra het een inkomend signaal oppakt. Als hij geen signaal oppakt, gaat de luidspreker automatisch in standbymodus na vijf minuten stilte.

Tot slot is de B2031 uitgerust met servo-gebalanceerde ingangen met XLR en 6.3 mm connectoren om geschikt te zijn voor vrijwel alle audiobronnen. Dankzij zijn compacte afmetingen en magnetische afscherming, kan de TRUTH B2031A naast bijvoorbeeld beeldschermen geplaatst worden
 

Attachments

  • IMG_20141026_155714.jpg
    IMG_20141026_155714.jpg
    14,9 KB · Bekeken: 151
  • IMG_20141026_155733.jpg
    IMG_20141026_155733.jpg
    15 KB · Bekeken: 112
  • IMG_20141026_155800.jpg
    IMG_20141026_155800.jpg
    15,3 KB · Bekeken: 118
  • IMG_20141026_155805.jpg
    IMG_20141026_155805.jpg
    15,1 KB · Bekeken: 109
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top