Mijn studio annex crib annex recording studio XIX

Toneshop

((( (( ( O ) )) )))
Lid sinds
16 mei 2005
Berichten
671
Locatie
Arnhem
Waarom is die Expressive E Touché bijna 400 euro?
Ik heb goeie dingen gehoord maar vind het nog steeds een prijzig kaartje voor 'n eenvingerige controller...
Misschien kan jij uitleggen waarom die controller zo duur is, want ik heb wel interesse in!

Verder: puike studio!:okdan:
Sorry voor deflate reactie….

tja,waarom de prijs zo is, ik kan me voorstellen dat het ding niet echt een groot publiek aanspreekt en daarom de wat hogere prijs om de kosten te kunnen verantwoorden?
Ik heb de originele met cv outs, er is nu ook een goedkopere versie zonder de cv outs en zonder wood touch surface.
De expressivitei die je er mee kunt bereiken is wel uniek .
 

Googol

Ouwe rot
Lid sinds
18 december 2001
Berichten
1.748
Locatie
Den Bosch
Ik heb live opgetreden en nóg gebruikte ik niet de benders...
Omdat ik benderen naar de juiste toonsoort heel moeilijk vindt...:engel:
(spelen als een gitarist)
Toch probeer ik het uit: ( The distant past in the far future... )
Ik wil de VST instrumenten zo realistische laten klinken: gitaren, violen, fluiten drums etc...
en de twee benders hebben modulation (cutoff, lfo en effecten) en pitch: op en neer...en dat was 't...
Met de E Touché kunnen 6 kanten uit, vul maar in welke...

Uuuuh... verder over de E touché lullen?
 

Void Pointer

Stamgast
Lid sinds
20 december 2007
Berichten
108
Locatie
Amsterdam
Mijn speelhoekje :) Lastig om alles op één foto te krijgen!

IMG-1142.jpg
 

Meizo

Others call it Lounge
Lid sinds
4 mei 2004
Berichten
375
Locatie
Amsterdam
Ik had eerst alleen een 24io, maar met de eerste versie pci-kaart. Dat werkte niet meer met een nieuw moederbord. Toen heb ik een pci-e kaart gekocht op mp en daar zaten die andere twee bij. Beetje overkill aan inputs nu... 😄
 

Septic

ex Modular addict
Lid sinds
17 februari 2002
Berichten
6.163
Locatie
Gorinchem
Ik had eerst alleen een 24io, maar met de eerste versie pci-kaart. Dat werkte niet meer met een nieuw moederbord. Toen heb ik een pci-e kaart gekocht op mp en daar zaten die andere twee bij. Beetje overkill aan inputs nu... 😄
Ach ik had ooit een systeem met een 24I, 2x24IO en een 2408MK3 met adats eraan :) En die 96 inputs waren gewoon gevuld hoor
 

Septic

ex Modular addict
Lid sinds
17 februari 2002
Berichten
6.163
Locatie
Gorinchem
BTW die 24io zijn erg gevoelig voor defecten, er zitten namelijk 2 PSUs in van een 2408 om die 24 jacks in en uit te poweren. Ik heb 2 24ios gehad die terug moesten voor herstel omdat de printborden hlemaal gesmolten waren door de hitte van de spoelen.
Dus als je de kans hebt vervang het voor een alternatief zolang ze het nog doen.
 

Meizo

Others call it Lounge
Lid sinds
4 mei 2004
Berichten
375
Locatie
Amsterdam
Thanks voor de tip! Weet niet of het voor die van mij ook geldt? Hij gaat al mee vanaf 2003 ofzo...
 

Septic

ex Modular addict
Lid sinds
17 februari 2002
Berichten
6.163
Locatie
Gorinchem
Thanks voor de tip! Weet niet of het voor die van mij ook geldt? Hij gaat al mee vanaf 2003 ofzo...
Even voelen aan de behuizing, ik had er 3-4 onder elkaar in een rack zitten, later heb ik geleerd om altijd zon ventilatie-gaten-paneel tussen de units te zetten
 

ProgHead

Ouwe rot
Lid sinds
26 februari 2019
Berichten
2.220
Locatie
Zeist
Oh - dus het is niet altijd gezegd dat het met een DAW werkt als je zo'n scherm zou aanschaffen?
 

Void Pointer

Stamgast
Lid sinds
20 december 2007
Berichten
108
Locatie
Amsterdam
Oh - dus het is niet altijd gezegd dat het met een DAW werkt als je zo'n scherm zou aanschaffen?
Pin me er niet op vast, maar ik ga er vanuit dat elke DAW gewoon werkt. Dit komt omdat vrijwel alle DAWs flexibele vensters hebben die je zelf kunt schalen. Dus ook al zijn de resoluties "afwijkend" van de TV standaarden (bijv 3840 x 1600 ipv 3840 x 2160), kun je dit prima gebruiken met je DAW. Desnoods kun je je DAW opsplitsen in twee vensters en die naast elkaar open hebben. In Ableton is dit erg handig, want dan kun je de session en arrangement view simultaan zien.

Bovendien zijn DAWs eigenlijk nooit "exclusive fullscreen" zoals bijvoorbeeld games dat zijn, dus ik zou je er niet teveel zorgen over maken :)
 

deathspell

Ouwe rot
Lid sinds
29 juni 2012
Berichten
1.335
Desnoods kun je je DAW opsplitsen in twee vensters en die naast elkaar open hebben. In Ableton is dit erg handig, want dan kun je de session en arrangement view simultaan zien.
Zou je me willen uitleggen hoe ik dat doe - in Ableton? Lijkt me inderdaad handig.

Thanks!
 

Syntax

Sound is more than a combination of noises
Lid sinds
30 juli 2007
Berichten
526
Locatie
Omgeving Den Bosch
View > Second Window (Ctrl + Shift + W)

Nu je twee vensters hebt, kun je die gemakkelijk links / rechts positioneren met Windows Toets + Linker / Rechter pijltje. Of met je muis slepen :)
Of gebruik Powertoys Microsoft PowerToys
 

Void Pointer

Stamgast
Lid sinds
20 december 2007
Berichten
108
Locatie
Amsterdam
Top