• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Emagic AMT8 MIDI-interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JP8

Twist my knob? MY KNOB???
Lid sinds
16 augustus 2002
Berichten
446
Locatie
Utrecht
Ik ga toch weer terug naar Steinberg, dus alles van Logic mag de deur uit.

De AMT8 is een flexibel MIDI-interface voor Mac of PC met zowel seriële als USB aansluitingen. Het AMT-systeem (Active Midi Transmitter) zorgt bij Logic-gebruikers voor een strakkere timing. De AMT8 heeft 8 in- en 8 uitgangen waardoor ingewikkelde patches mogelijk worden gemaakt.

Een heel fijn interface waarvoor alle drivers online te vinden zijn. Voor meer info kun je het beste even kijken naar de online-review van Sound On Sound.

De foto is van het net. Mijn exemplaar heeft wel wat gebruikerssporen (krasje in het midden en wat lakschade door inbouw bij de rackoortjes), maar werkt verder prima en zal met zijn helderblauwe kleur je rack aardig opfleuren.

Voor een goed bod mag de AMT8 naar een nieuwe eigenaar. Richtprijs: €100,-
 

Attachments

  • amt8.jpg
    amt8.jpg
    23,3 KB · Bekeken: 74
Hij is er nog. Geïnteresseerde wilde toch lievere een kleiner kastje en ging voor de MT4...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top