• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Oberheim, Elektor en Soundcraft

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

fourier

FFT
Lid sinds
27 juli 2004
Berichten
2.974
Locatie
amsterdam
Te koop:

Oberheim OB-Mx 6 voice. Deze synth is erg zeldzaam in deze configuratie en ook erg onderschat. Vooral omdat de meeste OB-Mx synths verkocht zijn met slechts 2 stemmen waardoor je hem niet optimaal kunt gebruiken. Met 6 stemmen komt deze jongen pas echt tot zijn recht.

Ik wil er graag €1750,- voor hebben. Hij hoeft niet weg dus lager bieden heeft geen zin. Ik heb geen interesse in (in)ruil.
Een 2 voiceboard kost gemiddeld €500,- per stuk dus denk dat €1750,- een reëel bedrag is. Ik verkoop geen boards los.

De OB-Mx heeft os1.04 en komt met de originele handleiding en stroomkabel.

Prijs €1750,-

------------------

Elektor Formant modulaire synthesizer

De Formant heeft 21 modules waaronder 3 oscillatoren en 2 filter modules. 20 modules zijn ingebouwd en de interface module is in een los kastje gebouwd. Daarnaast is er een 3 octaafs keyboard, de originele handleiding, diverse aansluitkabels en wat onderdelen. Er zitten geen patchkabels bij.

Deze Formant is erg goed gebouwd en zit in een zeer stevige kast. Hij weegt daardoor ook erg veel en wordt daarom ook niet verstuurd.

Oscillator 1 moet misschien een klein beetje afgesteld worden maar voor de rest is deze synth in topstaat. Hij klinkt erg dik, vet en analoog.

Hij hoeft niet weg dus lager bieden heeft geen zin. Op onzin biedingen wordt niet gereageerd.

Prijs €1800,-

---------------------

Soundcraft Ghost 24 (met meterbrug) + Expander 24 (met meterbrug) + een reserve Ghost 24 (zonder meterbrug) voor onderdelen.

Deze set zit ingebouwd in een houten meubel zodat er 48 kanalen (incl. 48 mic pre's met phantom) zijn (96 mixdown). De in en outputs zijn te bereiken via een klep aan de bovenkant van de meterbrug. De originele kunststof zijkanten zijn gewoon aanwezig maar zijn voor het inbouwen verwijderd.

De Ghost 24 en de Expander zijn in erg goede staat. Geen krassen maar wel kleine gebruikers sporen hoewel niks opvallend. Je kunt hem meteen gebruiken. Hij klinkt super.

Voor alle specificaties kijk even op internet.

Uit de reserve Ghost zijn 4 kanalen verwijderd voor onderdelen.

Deze set wordt geleverd met de originele handleiding, 3 voedingen (dus 1 reserve), aansluitkabel tussen de Ghost en de expander en alle stroomkabels. Er worden geen audiokabels meegeleverd. Het houten meubel kan deels uit elkaar voor transport.

Ik ben eventueel bereid de Ghost los te verkopen maar dan moet eerst de expander verkocht zijn. De reserve Ghost zal bij de Ghost worden geleverd (niet bij de expander).

Graag alleen serieuze biedingen. De set hoeft niet weg dus lager of onzin bieden heeft geen zin.

Uiteraard wordt deze set niet verstuurd.

Prijs €2600,-
 

Attachments

  • obmx_01.jpg
    obmx_01.jpg
    336,8 KB · Bekeken: 126
  • obmx_02.jpg
    obmx_02.jpg
    333 KB · Bekeken: 102
  • formant_01.jpg
    formant_01.jpg
    432,6 KB · Bekeken: 101
  • formant_02.jpg
    formant_02.jpg
    133,6 KB · Bekeken: 102
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top