• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Aka MPK88

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Stinkie

Stamgast
Lid sinds
22 november 2013
Berichten
162
Akai MPK-88 in zeer mooie staat. Incl nog even garantie.
450-500euro...


De MPK serie combineert MPC pads, Q-link knoppen, MPC productie technologie en het gevoel van een kwaliteitskeyboard met MIDI controle via USB. MPC pads zijn druk en tempo gevoelig zodat uw creaties perfect vastgelegd kunnen worden. MPC noot herhaling kan de MPK automatisch een ritme patroon laten spelen zoals 16e noten voor perfectie in het tempo. Om uw creatie natuurlijk te laten klinken is er de MPC Swing functie die strak uitgelijnde stukken een meer swingend ritme geeft. De MPK serie werkt met de meeste opname, sequencing en produceer software voor muzikanten, keyboard spelers en producers en zelfs DJ's en VJ's!

De MPK 88 is het meest uitgebreide model uit de MPK serie. De naam zegt het al, deze MIDI controller heeft maar liefst 88 toetsen. Zo vult de MPK 88 niet alleen perfect uw produceer software aan, maar ook uw veel te lege bureau! De druk en tempo gevoelige MPC pads en voldoende faders en knoppen zorgen ervoor dat de MPK 88 niks tekort komt op het gebied van MIDI controle. Een handige extra functie is de Key Split functie. Deze functie laat twee verschillende sounds uit één toets komen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top