• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[EDM] Feedback totzover

SMKKNIEP

Active member
Lid sinds
9 Maart 2009
Berichten
31
Beste lezers,

Ten eerste excuses voor het ontbreken van een intro, maar omdat ik al aardig wat uurtjes heb gespendeerd aan dit nummer wil ik dolgraag weten wat jullie er van vinden tot zover (intro is in de maak)! Deze track wil ik graag zo perfect mogelijk maken dus kritiek & feedback is welkom! :P

https://soundcloud.com/stanleyuventez/louder-preview
 
Laatst gewijzigd:

Eurynom3

Well-known member
Lid sinds
29 januari 2009
Berichten
2.320
Locatie
Katwijk
Klinkt leuk! Alleen kan je 'hardstyle' beter uit de titel verwijderen, want daar hoor ik niks van terug :).
 

Eurynom3

Well-known member
Lid sinds
29 januari 2009
Berichten
2.320
Locatie
Katwijk
No title yet 17-10 -> Melodie heeft hetzelfde begin als ... (kom even niet op de naam). En Reckoning 13-10 Re-edit lijkt veel op Shilo - Soundtrack Of The Universe (beats/percussie klinken vrijwel hetzelfde). Let erop dat je niet teveel aan het kopiëren slaat..
 
Lid sinds
10 Maart 2011
Berichten
2.207
Locatie
Chicago a/d Maas
Klinkt behoorlijk goed, mooi vol en helder en niet te droog of nat. Misschien nog wat een tikkie meer punch en laag in de kick? (nou luister ik alleen naar hele harde kickdrums dus misschien valt 't ook wel mee :D)

Vind bpm net wat te traag, zou hem persoonlijk een tikkie sneller zetten. Maar dat kan de dj natuurlijk ook zelf doen.
 

SMKKNIEP

Active member
Lid sinds
9 Maart 2009
Berichten
31
Thanks SilverBullet76! Zal kijken of ik de kick nog een extra laagje kan geven en ff checken wat daar de uitkomst van is. Ik hoop volgende week een volledige track te hebben met intro etc. zal hem in dit topic posten!
 

vcovca

NOXGENUS
Lid sinds
22 Maart 2005
Berichten
8.563
Locatie
...
Vind bpm net wat te traag, zou hem persoonlijk een tikkie sneller zetten. Maar dat kan de dj natuurlijk ook zelf doen.

Vind ik wel fijn eigenlijk, eindelijk iets wat je tussen de techno in ken proppen :)
 
Top