• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

MOTU Ultralite mk3 Hybrid USB en FireWire audio interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

scan

Ouwe rot
Lid sinds
19 Maart 2002
Berichten
908
Locatie
Arnhem
Copy/paste:

De Ultralite mk3 Hybrid is de meest compacte en veelzijdige audio interface van MOTU. Uniek aan deze nieuwe geluidskaart is dat hij middels USB en FireWire op uw computer kan worden aangesloten.

Hij heeft een sample rate tot 192 kHz en genoeg digitale en analoge in en uitgangen waaronder twee instrument en microfoon ingangen voorzien van een voorversterker, 48v fantoom voeding en een -20dB pad. Daarnaast heeft hij zes analoge ingangen, 10 analoge uitgangen, een stereo SPDIF en een hoofdtelefoonuitgang met volume regeling. Om hem compleet te maken heeft hij ook een MIDI in en out.

Daarnaast heeft u de beschikking over DSP effecten zoals een zeven band parametrische EQ met diverse filter types, reverbs en twee compressoren. Eén van deze compressoren is gemodelleerd naar de vintage LA2A compressor van Teletronix. Deze effecten kunt u via de bijgeleverde CueMix software kunt aansturen.

De Ultralite mk3 Hybrid is door zijn compact uiterlijk een goede interface om mee te nemen naar uw optredens. Vanzelfsprekend is hij ook een voortreffelijke audio interface voor in de studio.

Specificaties:
- compacte USB / FireWire audio interface
- 2 instrument en microfoon ingangen
- 8 analoge ingangen in het totaal
- 10 analoge uitgangen
- stereo SPDIF
- MIDI in en uit
- DSP effecten
- lage latency

Met doos en alles wat erbij hoorde, heb nu een 19inch, vandaar de verkoop.
Zgan!

Vraagprijs: 350 euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Top