• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Studio opruiming: speakers, D50, RemoteZero, diverse Digital Audio Recording spullen

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

eevolute

Stamgast
Lid sinds
8 februari 2003
Berichten
144
Locatie
Eindhovendegexte
Studio opruiming: speakers, D50, RemoteZero, diverse Digital Audio Recording spullen

Ik ben weer wat aan het opruimen en hieronder een aantal digitale recordingspullen die dubbel zijn of niet meer gebruikt worden.;)

M-Audio Profire 2626
De M-Audio Profire 2626 is een professionele firewire audio interface met 8 analoge inputs met Octane microfoon pre-amps, 8 analoge outputs, 2x ADAT I/O en sp/DIF I/O, en word clock in/uit en midi in/uit. De converters zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen qua dynamic range en klank vergeleken worden met RME of Focusrite. Drivers en audio control panel werken perfect met Mac OSX en Windows.

Het apparaat is in nieuwstaat en inclusief disks, voeding, kabels, originele breakout kabel voor de midi/sp-dif/wordclock, originele doos. Ik doe er ook nog een ProTools M-Powered 7 bij, deze audio software werkt met alle M-Audio audio interfaces en kan alle I/O van deze ProFire aansturen.
Prijs € 250,-


2x Fostex VC-8
De Fostex VC-8 is een 8 voudige A/D èn D/A converter. 8 analoge ingangen en uitgangen, uitgevoerd in tulp/cinch formaat. Verder zit er ADAT in/uit op en Word clock in/uit. Inclusief originele voeding en een 19" rack adapter waar ze naast elkaar in passen. Ook zit er nog (zelfgemaakt door iemand) een 16x cinch naar jack converterkastje bij (1x).
Prijs per stuk € 150,-
Prijs set (2x VC-8 + 19" rackadapter) € 275,-



2x Swissonics AD-24 mkII + 19" rackmount
De Zwitserse Swissonics AD-24 MkII converter is een 44/48kHZ 24-bits A/D-converter met 8 analoge inputs en ADAT-output en wordclock in. Hij kan daarop syncen of intern. Op de voorzijde sitten signaalledjes, de inputs zijn XLR gebalanceerd. Nog steeds een van de best klinkende 44/48k A/D-converters met hoge dynamic range en lage overspraak. Perfect bruikbaar met iedere audio-interface of computer met ADAT-input. Ik heb er 2 en bied ze voor nu aan als paar, in een passend 19" rackmount en met originele adapters, boekjes en dozen. Ik doe er ook nog 2 xlr-jack 8-voudige snake-kabels bij die op de inputs passen.
Prijs pakket 2xAD24/rackmount/kabels: € 500,-

:doei:
 

Attachments

  • IMG_1296.jpg
    IMG_1296.jpg
    51,6 KB · Bekeken: 124
  • IMG_1300.jpg
    IMG_1300.jpg
    50,8 KB · Bekeken: 100
  • IMG_1303.jpg
    IMG_1303.jpg
    45,2 KB · Bekeken: 104
Last edited by a moderator:
Studio opruiming: speakers, D50, RemoteZero, diversen

Studio opruiming: speakers, D50, RemoteZero, diversen

Magnavox CD650
Eigenlijk de Philips CD650, maar deze is gelabeld als Magnavox, het USA merk. Het is echter gewoon een 220V volt versie. CD Speler van topkwaliteit. Dit was het allereerste topmodel destijds van Philips/Magnavox, de CD 650. Met de beroemde D/A converters Philips TDA1541A. Hiervoor zit een aparte analoge uitgang achterop het apparaat, verder SP/Dif digitaal uit. Uitklapbaar numeriek toetsenbord. met originele handleiding. Inclusief ook de originele afstandbediening (staat niet op foto omdat ik hem later pas vond). Hij zit in een 19" rack gebouwd (krijg je erbij) omdat ik hem altijd in een rack in de studio heb gehad, maar hier is hij zo uit te tillen.
Prijs: € 35,-

Roland D50
De bekende mooie LA-synthesizer van Roland, in perfecte staat. 16 stemmig, LA-synthese, te horen in vele pop producties en nog altijd zeer mooie pads, bass, etc etc. Verkeert in uitstekende staat! Met Stereo uitgangen, hoofdtelefoon, verlicht display. Aanslaggevoelig 5-oktaafs toetsenbord met aftertouch, midi in/out/thru. Inclusief Engelse handleiding en stroomkabel.
Prijs: €200,-


Novation RemoteZero SL
Novation Zero SL MIDI Controller is een controller voor alle muziek productie software. In de studio voelt deze controller zicht het beste thuis, maar ook op het podium zijn er toepassingen te vinden waar u deze controller kunt gebruiken. Met de twee grote verlichte 144 karakter LCD schermen, acht aanslag gevoelige drumpads, acht potmeters en acht encoders. Alle functies van uw software synthesizers, drums software maar ook de functies van Cubase, Live, Reason, ProTools, Sonar en Logic heeft u met één druk op de knop onder handbereik. De automap software zorgt ervoor dat uw software en de ReMOTE Zero SL automatisch met elkaar verbonden worden. De ReMOTE ZERO SL werkt op USB-power en op batterijen.

Specificaties:
- LCD: 2 x 144 karakter blauw LED display
- data poorten: 1 x USB MIDI
- MIDI: 1 x MIDI uit, 1 x MIDI in
- sustain pedaal: 1 x 1/4 jack
- expressie pedaal: 1 x 1/4 jack
- rotary encoders: 16
- sliders: 8
- knoppen: 32 (x4 with Group Select switches B1-4)
- drumpads: 8
- transport knoppen: Rewind/Fast Forward/Stop/Start/Record/Loop (assignable buttons)
- snelkeuze knop: rotary encoder, pressing activates other modes

In originele doos, met USB kabel, handleiding en automap software (ook te downloaden).
Prijs: €100,-

Behringer Powerplay Pro-XL
In nieuwstaat verkerende Behringer HA4700 Powerplay Pro-XL, 4-voudige hoofdtelefoonversterker. 2-band EQ per kanaal, 19"/1U, stereo main input. Led signalen op alle outputs en ledbars voor de input. Per kanaal: stereo/aux, mix/aux, main mute, aux mute, mono switch. Er kunnen 4 koptelefoons op aangesloten worden, stereo jack uit, ook compatibel met 8 Ohm koptelefoons. In originele doos met handleiding.
Prijs: € 50,-

M-audio LX4 surround set
De MX4 van M-Audio bestaat uit 2 sets: 1x Subwoofer met ingebouwde versterker en 2 satelliet speakers, en 3 losse satelliet speakers. Samen vormen ze een compleet 5.1 geluidssysteem. De Subwoofer/versterker heeft 6 analoge jack-inputs voor alle kanalen, de speakers worden aangesloten met luidsprekerkabel. Er zit dus geen surroundprocessor in, maar je hebt 6 discrete analoge ingangen. De subwoofer is los regelbaar in volume, en er is een volumeknop voor het totale geluid. De boxen klinken zeer goed, helder en strak voor deze prijsklasse. Nieuw kostte de set +/- 600 eur. Ideale set voor wie surround aan zijn studio wil toevoegen of in de huiskamer een surround setup wil maken. In originele dozen, met luidsprekerkabels en handleidingen.
Prijs: € 200,-
 

Attachments

  • IMG_1306.jpg
    IMG_1306.jpg
    60,1 KB · Bekeken: 98
  • IMG_1312.jpg
    IMG_1312.jpg
    54,2 KB · Bekeken: 108
  • IMG_1314.jpg
    IMG_1314.jpg
    60,2 KB · Bekeken: 109
  • IMG_1320.jpg
    IMG_1320.jpg
    53,4 KB · Bekeken: 107
  • IMG_1324.jpg
    IMG_1324.jpg
    50,1 KB · Bekeken: 109
Update

Update

De moderator heeft mijn 2 berichten samengevoegd en daarbij is mijn commentaar weggevallen zag ik. Hierbij de laatste update:

Novation RemoteZero SL is gereserveerd.
Swissonic converters zijn verkocht.
 
Even een update en enkele prijsverlagingen. De volgende items zijn er nog dit kosten ze nu:

M-Audio Profire 2626 € 225,- zonder Protools M-Powered (anders € 250,-)
Fostex VC-8 per stuk € 125,- (allebei samen met 19" rackframe € 240,-)
Magnavox CD650 € 35,- (staat momenteel gereserveerd)
Behringer Powerplay Pro-XL € 45,- (staat momenteel gereserveerd)
M-audio LX4 surround set € 170,-


Alles is ook op te sturen trouwens tegen geldende PostNL tarieven.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top