TAL-U-NO-LX jam (you dropped a bomb on me)

Thanx Dyon :)

Even in het algemeen.. Heb nog weinig aan de track kunnen veranderen.. zoals eerder vermeld.. heb helaas nu het project niet hier.. heb ik hier weer na het weekend.
Maar.. inmiddels wel wat saxy stuff toegevoegd aan de bestaande opname.. en daar hoor ik helemaal niemand over :engel: heb de blaren op m'n lippen staan :D
Misschien wel wat off-topic voor het plug-in demo gehalte.. dus hier nogmaals de 2 versies opgesplitst..
Ben niet zo ervaren met het mixen van saxofoon en dus sowieso even benieuwd of het goed in de mix ligt :)

Saxy version
http://soundcloud.com/macgyvergear/you-dropped-a-bom-on-me

Less sax version
http://soundcloud.com/macgyvergear/you-dropped-the-bomb-on-me
 
De tweede mix klinkt veel opener, de vocals mogen een tikje meer "in" de mix (leads), maar verder heb je hier een goede track. Het swingt lekker!
 
De tweede mix klinkt veel opener, de vocals mogen een tikje meer "in" de mix (leads), maar verder heb je hier een goede track. Het swingt lekker!

Thanx Pablo. :) Moet nog aan de basis sleutelen.. 'k weet het.. beschik na het weekend weer over de Cubase project file :)

Even ter verduidelijking... de opnames zijn beiden hetzelfde ;) behalve dat ik aan de eerste extra saxofoon heb toegevoegd... maar voegt niet veel goeds toe begrijp ik?? :D
 
Gisteren een beetje aan de mix kunnen sleutelen.. en had de "less sax version" op mijn Soundcloud al vervangen.. Pablo merkte vandaag al op dat ie beter klonk :)
Heb net ook de versie met de toeters (saxy version) vervangen. :mega:
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top