• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

tascam 16 track tape recorder + 20-kanaals mixer + akg solid tube microfoon

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

judas

Ingeburgerd
Lid sinds
5 juni 2012
Berichten
36
tascam M520 mixer te koop wegens verhuizing, in goede staat, alleen phantoom-voeding doet het niet, 20 kanalen met direct out/mic en line preamp/mic att./phase inverter, 8 subgroepen/bussen, lange faders, 4 x aux effect/send en 3x parametrische EQ per kanaal, incl. manual, zeer warme vintage sound, ophalen in den haag, samen te koop met de bijbehorende, maar defecte (een tor in de servo-schakelingen van de aandrijfmotor, maar de rest, incl. de koppen, is nog goed) 16 track 1 inch tascam MS16 multi-track band-recorder, voor de belachelijk lage prijs van 700 euro als je beide prachtige oude apparaten zsm meeneemt, voordat ik me bedenk! niet zeuren, niet bieden, maar snel meenemen dus.
eveneens te koop AKG solid tube grootmembraan-condensator-buizen-microfoon, zeer zuivere professionele studio-microfoon, vooral zeer mooi bij vrouwelijke zang, weinig gebruikt en in goede staat, met originele koffer, voeding en shock mount, ophalen in den haag, voor de belachelijk lage prijs van 300 euro, dus wederom niet zeuren en niet bieden voor zo'n kwaliteits-microfoon, maar meteen snel ophalen...
 
voor foto's, zie eerdere thread hierover, svp bel 06 19649603 of mail motorwolf at motorwolf dot com, gr judas
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top