• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

presonus studiolive 24.4.2 te koop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

lele

Nieuwkomer
Lid sinds
19 januari 2010
Berichten
2
goede middag
wil graag te koop aanbieden
vraagprijs 2200

http://www.bax-shop.nl/digitale-mixer/presonus-firestudio-studiolive-24-4-2-digitale-mixer/product-
details.html


Presonus FireStudio StudioLive 24 4 2 digitale mixer

Algemeen:
De Presonus 24.4.2 is een krachtige 24-kanaalsmixer die ontworpen is voor studio en live toepassingen. De StudioLive is een krachtige maar ook gebruiksvriendelijke digitale mixer en een volledig multi-channel opnamesysteem.

De 24.4.2 is uitgerust met 24 XMAX microfoon voorversterkers die zijn voorzien van extra headroom en produceren vrijwel geen ruis. Alle vierentwintig kanalen hebben mic/line ingangen met een XLR mic, 6.3mm jack mic en een 6.3mm line ingang, met gebalanceerde uitgangen. Daarnaast zijn er 10 aux uitgangen, twee interne effect sends en 4 subgroepen. Daarnaast maken de twee paar gebalanceerde main uitgangen en control room uitgangen de 24.4.2 zeer veelzijdig.

De analoge in- en uitgangen worden omgezet van analoog naar digitaal en terug via 32-bit converters die een dynamisch bereik hebben van +118dB. Het vernieuwende QuickTouch ontwerp geeft snel toegang tot alle instellingen. Met de load en save functies slaat uw alle instelling snel op van een kanaal, effect of mixsetting.

Een interessante functie is de Fat Channel, die kan worden ingeschakeld met een select knop, wat toegang biedt tot uitgebreide, 4 stereo 31-band parametrische EQ en dynamiek, waaronder compressors, limiters en Gates die gebaseerd zijn op de Presonus ACP88. De EQ en high-pass filter zijn gebaseerd op de Presonus Digital EyeQ. Deze functies kunnen ingeschakeld worden voor elk invoerkanaal, elk uitvoerkanaal of ieder main uitgang.

De twee programmeerbare 32-bit stereo DSP effect engines beschikken over verschillende reverb, delay en tijdgebaseerde effecten die gemakkelijk in te stellen parameters hebben. Led indicators geven inzicht in alle mogelijke instellingen, de fat channel heeft zijn eigen LED meters en de main meters kunnen in meerdere weergave modi geschakeld worden.

De StudioLive beschikt over bestaande Presonus FireWire technologie, uitgerust met JetPLL synchronisatie. Er zijn 32 FireWire in- en 26 FireWire uitgangen die simultaan gebruikt kunnen worden. Elk van deze kanalen kan worden ingesteld worden om het pre of post fat channel signaal op te nemen. Ook is het mogelijk om vooraf opgenomen kanalen af te spelen, wat handig is voor live optredens. Verder is het ook mogelijk om de StudioLive 24.4.2 te daisy chainen met ander FireStudio hardware voor beschikking over nog meer kanalen.

De StudioLive mixer wordt geleverd met de "Captures" multitrack opnamesoftware, de Studio One Artist DAW plus 4GB materiaal en Universal Control, de control applicatie voor Mac OSX en Windows.

Specificaties:
- 24 ingangen, 6 aux uitgangen, 4 subgroepen
- 24 klasse A XMAX microfoon voorversterkers
- 32-bit A/D/A converters (118dB dynamisch bereik)
- ongelimiteerde headroom 32-bit floating point digitale mix en effectverwerking
- 32x26 FireWire digitale opname interface
- compacte 19" rack stalen chassis
- Fat Channel Select; High Pass Filter; Compressor; Limiter; Gate;4-band semi parametric EQ; Pan; Load/Save/Copy/Paste
- 2 Master DSP Effects (reverbs, delays, tijdgebaseerd effect, met load/save)
- Load/Save Mixer "Scenes"
- 100mm long throw faders
- stevige touch push knoppen
- snelle LED meters
- talkback communicatie systeem
- Capture multi-track recording software
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top