• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

FOCUSRITE Red 3 dual mono / stereo compressor / Limiter MET transfo’s!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Jerboa

Stamgast
Lid sinds
2 februari 2009
Berichten
297
Locatie
Gent, België
FOCUSRITE Red 3 dual mono / stereo compressor / Limiter MET transfo’s!

Topcompressor voor de masterbuss! Het gaat hier om de originele versie, met transfo's zowel op de input als output. Je komt de Red 3 regelmatig tegen, maar helaas niet DEZE versie MET de originele ‘orange donut’ transfo’s op de output. De nieuwere versies zijn veel minder gekleurd en eigenlijk onvergelijkbaar of beter nog; saai.
Deze is gekleurd, à la Neve 33609 met iets meer upper-midrange wat hem veelzijdiger maakt voor meerdere genres. Klinkt super op mixbuss, stemmen, gitaar, bass, samples … vette allrounder!
Ik verkoop deze wegens overschakeling naar een Focusrite Blue 330 met in– en output trannies, wat dezelfde is als deze Red 3, maar met total recall voor mastering (en ja, een pak duurder…).

Vaste prijs wegens geen haast; First come, First served. Ik sta ook zeker open voor ruil; Distressors - Drawmer 1968 - Siemens stuff - Neve - API - Vintage - synths ...

Voor meer informatie, zie link website:
http://www.gearslutz.com/board/high-end/363278-focusrite-red-3-a.html

€2100
 

Attachments

  • 1 FOCUSRITE RED 3 overview sml.JPG
    1 FOCUSRITE RED 3 overview sml.JPG
    161,2 KB · Bekeken: 104
  • FOCUSRITE RED 3 2 sml.JPG
    FOCUSRITE RED 3 2 sml.JPG
    157,8 KB · Bekeken: 85
  • FOCUSRITE RED 3 3 sml.JPG
    FOCUSRITE RED 3 3 sml.JPG
    158,3 KB · Bekeken: 81
  • FOCUSRITE RED 3 4 sml.JPG
    FOCUSRITE RED 3 4 sml.JPG
    149,1 KB · Bekeken: 85
  • FOCUSRITE RED 3 5 sml.JPG
    FOCUSRITE RED 3 5 sml.JPG
    133,4 KB · Bekeken: 93
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top