• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Roland TR 707 - MC202 - MC500 en GEM S2R

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

RJansen

Nieuwkomer
Lid sinds
18 januari 2012
Berichten
12
Diverse mooie en in goede staat zijnde Vintage synthapparatuur
Roland MC 202 – seqencer
De MC-202 is een door Roland gebouwde sequencer met ingebouwde monofone synthesizer. Het synthesizergedeelte vertoont veel overeenkomsten met andere Roland synthesizers, zoals bijvoorbeeld de Roland SH-101. Het geluidskarakter wordt ook vaak vergeleken met de Roland TB-303. De MC-202 wordt om die reden veel gebruikt door producers van [ame="http://nl.wikipedia.org/wiki/Acid_house"]acid-housemuziek.
General Music S2R - Music processor
Het gaat hier om een in perfect technische en optische staat verkerende GENERAL MUSIC S2r rompler met 32 stemmen, LPF/HPF/BPF/EQboost-down filters met resonantie. 2 DSP-chips voor efx, een goed werkende floppy-drive die tevens Akai S1000 samples kan lezen en bewerken, maar ook een willekeurige 16bit MONO-WAV file. De geluidskwaliteit is super en ik heb er jaren veel, heel veel plezier van gehad.
Roland TR 707 Drumcomputer
De Roland TR-707 is een drumcomputer uit de TR serie die in 1985 op de markt kwam. Qua uiterlijk vertoont hij enige gelijkenis met de TR-909 van Roland. De TR-707 is de eerste drummachine waarbij Roland een LCD-display gebruikte om de ritmematrix en het tempo weer te geven
Roland MC 500 mk2 – Micro composer sequencer

Deze Roland MC 500 mk2 – Micro composer sequencer is in zeer goede staat. Inclusief orginele disks/software

Yamaha FB01 - Sound generator / FM toongenerator
Geschikt voor MIDI waarbij je extra instrumenten kan bij voegen bij je Keybоаrd of orgel die midi gestuurd is.
Yamaha MDF2 – Midi data filer
MPU 105 - Midi output selector
Boss BX 400 - 4 channel mixer
Roland MX 5 – Stereo 4 channel mixer
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top