• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland MC-303 & Atari ST gear

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Johan73

Stamgast
Lid sinds
23 december 2008
Berichten
143
Locatie
Brussel, België
Nog steeds aan het opruimen en alweer een hoekje vrijgemaakt. Deze spulletjes mogen weg.
Roland MC-303 Groovebox

Eerste bezitter (aangeschaft in 1999). Steeds in niet-rokers studio gebruikt. Geen vergeelde toetsen. Zowel optisch als technisch 100%. Getest + fabrieksinstellingen hersteld. Gewoon aanzetten en grooven.



Inclusief originele Nederlandse en Engelse handleidingen en voeding.

Vraagprijs: €145



Atari ST computers en accessoires


De klassieke MIDI sequencer computer, bekend om zijn standaard MIDI aansluiting en strakke timing (Fat Boy Slim zweert erbij). Opgelet! Alle Atari computers die ik hieronder aanbied hebben een Belgisch/Frans (AZERTY) toetsenbord en een Franstalig TOS besturingssysteem in hun ROM (Dit is voor mij echter nooit een probleem geweest).





Atari 1040 STF


1Mb geheugen, interne DS/DD floppy drive, originele Atari muis, plastic cover, stroomkabel, originele Handleiding (Frans) + originele UK Language disk met Atari Basic, doosje met diverse Public Domain en Freeware diskettes met muziek en MIDI utilities: o.a. ST-Speech en SoundLab (voor het eenvoudig programmeren van de ST geluidschip)

Vraagprijs: €70





Atari 1040 STF (floppy defect)


Van deze Atari werkt de interne floppy drive niet meer. Vervangingen zijn wel nog makkelijk online te vinden. Computer werkt uiteraard wel nog perfect. 1Mb geheugen, geleverd met stroomkabel en Atari muis. Je kunt deze uiteraard ook combineren met de externe floppy drive van Cumana verderop.


Vraagprijs: €20




Atari 520 ST (1Mb) en SF354 floppy


Geheugen uitgebreid naar 1Mb, Atari muis, plastic keyboard cover, originele manual (Nederlands) en Atari language disk (Frankrijk). Met externe Atari SF354 single sided floppy drive, eveneens met originele manual. Van de floppy is de aandrijfriem onlangs vervangen, dus die kan er weer vijfentwintig jaar tegen.


Geleverd met 25 blanco Single Sided/DD diskettes (JVC & TDK), Atari geformatteerd.


Vraagprijs: €60




Atari monitoren

Atari SM124 monochroom monitor

Hoge resolutiemonitor (ideaal voor werken met Cubase)
Geleverd met stroomkabel


Vraagprijs: €35



Philips CM8802 kleurenmonitor + kabel + voet

Standaard kleurenmonitor voor de lage en gemiddelde resolutie van de Atari weer te geven. Geleverd met handleiding, schema, verloopkabel van Atari DIN naar Scart en draaibare monitorvoet.



Vraagprijs: €25




Cumana DS/DD Floppy drive voor Atari ST



Dit was dé kwaliteits floppydrive voor de Atari. Met stalen behuizing en interne voeding. Gebouwd als een tank en nog steeds erg gegeerd door Atari gebruikers.


Vraagprijs: €20



Blanco DS/DD floppy disks

Ze worden stilaan zeldzaam, maar zijn onmisbaar voor bepaalde oudere synths (D20, JV1000,...) en samplers (DJ70, S760, S550, S900,...). Het gebruik van HD floppy’s in een DD drive, wordt immers afgeraden.


Alle floppy’s zijn MS-DOS geformatteerd op een Atari computer (kunnen in alle apparatuur weer geherformatteerd worden) en van een nieuw blanco label voorzien.

Vraagprijs: €4 per set van 10 floppy’s


Wie 80 floppy’s of meer in één keer neemt, krijgt er gratis een plastic floppy kist met slot bij.



Het grote Atari MIDI boek (1989)

Van Data Becker, 316p. Dé ultieme gids voor Atari en MIDI.


Een greep uit de inhoud:


Basisprincipes, toepassingen, de Atari als sampler, de Atari als MIDI computer, synchronisatie en automatisering, SMPTE sync, live gebruik, MIDI programmering, zelf MIDI software ontwikkelen (met voorbeeldprogramma’s in Omikron Basic), appendix met fabrikanten ID’s, controller nummers, implementatietabellen,...


Vraagprijs: €5



Aangezien de programma's in dit boek in Omikron Basic zijn geschreven, bied ik de mogelijkheid om dit basic pakket erbij te nemen. Origineel uiteraard, weliswaar met Duitse manual. Meerprijs: €3




STOS Maestro Plus


Software sampler voor Atari ST mét 8 bit mono sampling cartridge (98,5Khz). Lekker smerige lo-fi bitcrush sound! In originele doos met handleiding en extra floppy met samples.


Vraagprijs: €5






Alles, behalve de monitoren, kan verzekerd opgestuurd worden. Kosten en risico voor koper.
 
MC-303 is verkocht
Atari SF354 staat op eBay (gereserveerd)
Cumana DS/DD drive is gereserveerd
Alle andere Atari spullen gaan naar eBay


Nog te koop (prijsdaling):

Het grote Atari MIDI boek (1989)

Van Data Becker, 316p. Dé ultieme gids voor Atari en MIDI.

Vraagprijs: €4


Atari SM124 monochroom monitor

Hoge resolutiemonitor (ideaal voor werken met Cubase)
Geleverd met stroomkabel

Vraagprijs: €25


Philips CM8802 kleurenmonitor + kabel + voet

Standaard kleurenmonitor voor de lage en gemiddelde resolutie van de Atari ST. Geleverd met handleiding, schema, verloopkabel van Atari DIN naar Scart en draaibare monitorvoet.

Vraagprijs: €20
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top