• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland audio midi interface V-100

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

mpraet

Nieuwkomer
Lid sinds
25 mei 2008
Berichten
24
Locatie
Belgie Stekene
Nu te koop aan dumping prijs 250€

Super goeie audio interface die dienst kan doen om zelf portabel uw band mee op te nemen op 4 sporen

zie spec hieronder

Net als DJ's worden ook producers en andere muzikanten steeds mobieler. Dat vraagt om creatieve oplossingen, want om nu een hele studio te vervoeren… Cakewalk heeft het perfecte antwoord op de behoeften van die mobiele producers, de VS-100 mobiele en compacte V-studio.

Pendelt u als producer regelmatig op en neer tussen bijvoorbeeld repetitieruimtes, eigen studio of zelfs het buitenland, dan is de VS-100 uitermate geschikt voor u. Maak opnames, werk begeleidingen uit of mix een volledig nummer af binnen 'no-time'; het kan allemaal met dit zeer handige apparaat. De VS-100 is compact, maar toch zeer stevig vormgegeven. Op het gebied van prestaties, mogelijkheden en aansluitingen biedt de VS-100 makkelijk partij aan grote studioapparatuur.

De VS-100 is het kleine broertje van de VS-700. Net als de grote broer heeft de VS-100 een perfecte integratie met Sonar. De studio wordt daarom ook geleverd met een speciaal voor dit product ontwikkelde versie, gebaseerd op de audiomotor van Sonar 8 producer. Deze versie van Sonar heeft een intuïtieve, eenvoudige en duidelijke grafische interface. Daarnaast wordt de VS-100 geleverd met een Production Pack; een verzameling effecten en virtuele instrumenten. Dit pack geeft u alles wat u nodig heeft om te componeren en produceren. Onder andere Native Instruments Guitar Rig LE, VX-64 Vocal Strip, Cakewalk Studio Instruments, Dimension LE, Rapture LE maken deel uit van dit pakket.

De VS-100 bestaat uit vier onderdelen in één product; een audio/MIDI USB 2-interface, een digitale mixer, een bedieningspaneel en een draagbare recorder. De VS-100 is hét antwoord op al uw wensen. Het gebeurt creatieve breinen vaak dat er op een onbewaakt moment een geniale ingeving te binnen schiet. Met de VS-100 kunt u deze direct en op iedere plek uitwerken!

Specificaties:
- audio/MIDI USB 2-interface
- 2 combo-ingangen XLR/jack (6,3 5mm) TRS met fantoomvoeding en Hi-Z schakelaar voor gitaren
- 2 ingangen (6,35 mm) en 2 RCA ingangen
- digitale S/P DIF ingang (coaxiaal)
- MIDI in/uit
- hoofdtelefoonaansluiting
- 4 uitgangen (6,35 mm) en 2 RCA uitgangen
- in totaal 6 analoge ingangkanalen plus 2 digitale ingangkanalen
- Mac OSX, XP en Windows 7 (x32 en x64) drivers
- 6 analoge ingangkanalen plus 2 digitale ingangkanalen
- 3-bands EQ en individuele compressor op de analoge ingangen 1,2,3/4 en 5/6
- 21 toetsen
- 6 draaiknoppen
- 1 gemotoriseerde fader
- perfecte controle over de effect plug-ins in Sonar VS, dankzij ACT-technologie
- opnemen in stereo, rechtstreeks op SD/SDHC kaart
- bediening via transporttoetsen van VS-100
- perfecte integratie van soft- en hardware
- afmetingen: 282 x 181 x 70 mm
- gewicht: 1.9 kg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top