• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2021 is begonnen.
  En dat mag je hier doen.

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha P70S incl. König en Meyer standaard

Status

Raaimakers

Nieuwkomer
Lid sinds
11 januari 2011
Berichten
3
Te koop:
Yamaha P70S electrische piano (incl. pedaal) in uitstekende conditie inclusief zwarte König en Meyer standaard én zwarte pianokruk (ook deze twee items in uitstekende staat) samen voor minimaal EUR 500,00. Ik zie uw bod graag tegemoet.
optioneel: Wittner Taktell Piccolo Metronoom eveneens zo goed als nieuw, voor EUR 25,00

 • documentatie en originele aankoopfacturen aanwezig;
 • bezichtiging mogelijk (in overleg);
 • alleen afhalen;
 • betaling contant of middels overboeking (NB. indien koper kiest voor overboeking dient het geld op mijn rekening te zijn bijgeschreven vóórdat de piano kan worden afgehaald).
Door reactie op of acceptatie van dit aanbod komt nog geen (koop)overeenkomst tot stand!


Informatie Yamaha P70 (fabrikant)
Het 88-toetsen tellend gewogen Graded Hammer Action klavier is onovertroffen. Hij is 32-stemmig polyfoon, heeft 10 instrumenten, reverb en chorus effecten, dual performance mode en dubbele hoofdtelefoon aansluiting.

Standaard Graded Hammer-toetsenbord

We hebben onze ervaring als grootste fabrikant van akoestische piano's gebruikt om een toetsenbord te ontwikkelen met een aanslag die bijna niet te onderscheiden is van een echte piano. Net als bij een traditionele akoestische piano hebben de toetsen voor de lage tonen een zwaardere aanslag en kunnen die voor de hoge tonen lichter worden bespeeld. U kunt zelfs de gevoeligheid van het toetsenbord aanpassen aan uw speelstijl. Dankzij deze Graded Hammertechnologie kan de P-70 ook een authentieke aanslag bieden in een lichtgewicht instrument.

AWM-stereosampling
De Yamaha P-70 elektronische piano biedt een ongeëvenaard realistisch geluid en een natuurlijke bespeelbaarheid die u het i dee geven dat u op een vleugel speelt. De beschikt ook over de originele 'AWM stereosampling'-klankopwekkingstechnologie van Yamaha voor rijke muziekvoices.
Met name de voices Grand Piano 1 en 2 beschikken over samples die nauwgezet zijn opgenomen van een volwaardige concertvleugel, terwijl de voices Electric Piano 1 en 2 over meerdere samples voor verschillende aanslagen (dynamische sampling) beschikken. Met andere woorden, afhankelijk van de kracht waarmee u de toetsen aanslaat, worden verschillende samples gebruikt.
 
Status
Top