Maak een stukje Reggae / dub

Is alweer een tijdje geleden dat ik wat muziek heb afgemaakt. Wel wat geprobeerd maar vond het niet goed genoeg. Over deze ben ik wel tevreden. En wel leuk om te delen. Feedback is welkom!
https://soundcloud.com/te-ep/stand-firm

Ja, ik ben er ook zeer tevreden over. Mooi plaatje teeP !! :)
 
Een oudje die ik nog had liggen. Wilde deze nog verbeteren en ook een paar keer geprobeerd maar vind deze versie nog altijd de beste. Feedback is welkom!! Cheers :koffie:!!!

 
Een oudje die ik nog had liggen. Wilde deze nog verbeteren en ook een paar keer geprobeerd maar vind deze versie nog altijd de beste. Feedback is welkom!! Cheers :koffie:!!!
https://soundcloud.com/te-ep/waldpyk-skanking-discomix

Heerlijk plaatje teeP, heb er echt van genoten.. Lekker bij dit warm, 40 graden, weertje :) Goed gedaan gast !
 
Dankje Gloomy!! Ja, vandaag ook weer erg warm. Ben blij dat je er van kon genieten! Altijd goed om te horen :)!!
 
Heb een oud demotrackje van mij wat verbeterd. Dingen nu live ingespeeld enzo en de drums ook wat veranderd. De percussie, melodica en gitaar heb ik niets aan gedaan. Misschien is het wat? Feedback is welkom!

 
Danku zeer Gloomy :)!
Ja, ik ben er dan altijd wat onzeker over. Vind het ook best wel moeilijk om de muziek die ik maak aan anderen te laten horen.
Wat trouwens jammer is, is dat de andere dub en reggaeheadz uit dit draadje zijn verdwenen! Mag om mij wel wat meer reggae gepost worden.
 
Een ideetje die ik nog had liggen voor zover afgemaakt. Moet nog wat beter maar dat is iets voor later. Wil de komende tijd wat andere muziek proberen te doen. Feedback is welkom :koffie: !!!
https://soundcloud.com/te-ep/solid-foundation-code-red-mix
 
Dankje Gloomy!!! Ja idd, die fluit kan nog wel wat variatie gebruiken. Neem ik mee voor de volgende keer :okdan::koffie:!!
 
Dik weer. Blijft toch het meest muzikale topic van Sf wat mij betreft.
 
Dit zijn mp3 multi tracks van Prince Fatty die ik ikocht en even een dub sausje gaf. Ben maar beginner, first try (en met één hand want filmen bezig haha)

 
Leuk! :P


..en helpt me herinneren dat ik ECHT een keer iets van tape ofzo op m’n mixer moet plakken met wat er op welk kanaal is aangesloten :erm:
Iedere keer het blaadje pakken bij twijfel schiet niet op..
 
ik gebruik ook magnetische plaatjes met daarop dymo labels, dat is enorm handig in geval van wisselende setup (zoals ik met patchbays voor de mixer)
 
Back
Top