Mackie onyx black-serie

Terwijl de geruchten over een eventueel faillissement de wereld nog niet uitzijn, komen ze bij Mackie met iets nieuws; twee firewire-interfaces welke het bedrijf hopelijk uit de brand gaat helpen.

Blackjack
De Blackbird is een stereo interface op 24-bit. Hij is voorzien van twee Onyx microfoonvoorversterkers met fantoomvoeding. Extra flexibiliteit wordt geboden door de twee ingebouwde DI's.

Monitoring gebeurt geheel analoog en de geluidsniveaus voor monitoring en hoofdtelefoon zijn gescheiden waardoor deze individueel ingesteld kunnen worden.
attachment.php


Blackbird
De grote broer van het stel heel Blackbird. Deze interface biedt zowel uit als in maar liefst zestien kanalen, waarvan op de ingangen acht Onyx microfoonvoorversterkers geïntegreerd zijn. Allen zijn voorzien van fantoomvoeding.

Net als bij de kleine broer zin er twee DI's ingebouwd. Daar bovenop zijn er verschillende monitormogelijkheden waaronder twee individuele hoofdtelefoonaansluitingen.

attachment.php


Meer info: Mackie.com
 

Attachments

  • Blackbird_front.jpg
    Blackbird_front.jpg
    29,6 KB · Bekeken: 50
  • Blackjack_top.jpg
    Blackjack_top.jpg
    54,4 KB · Bekeken: 51
Last edited by a moderator:
Leuk spul! Ben benieuwd naar de prijzen.
Overigens opmerkelijk dat de naam Mackie er niet op terug is te vinden, alleen het logootje.
 
Kan iemand vertellen of de Cirrus Logic converters die hier in zitten echt zo "high-end" zijn als er in de marketing peptalk beweerd wordt?
Dat het geen Prism kwaliteit kan zijn voor deze prijs is logisch, maar hoe zit het in vergelijking met pakweg een RME, Motu of Steinberg interface?
 
De één is een USB-interface, de ander een Firewire, in tegenstelling tot wat er in het nieuwsbericht staat.
 
Back
Top