Tom Oberheim @ RBMA Taster NL

RBMATaster

Gedeactiveerd account
Lid sinds
25 Maart 2009
Berichten
1
Beste Muziek & Synth liefhebbers,

Op 8, 9 en 10 mei wordt in Amsterdam weer een editie van de Red Bull Music Academy Taster georganiseerd! De zeer bijzondere locatie houden we nog even geheim. Wat we wel al kunnen prijsgeven zijn de namen van twee van de lecturers die aanwezig zullen zijn om de deelnemers te voorzien van een flinke dosis inspiratie: Martyn en Tom Oberheim.

Martyn is de aanvoerder van de Nederlandse dubstep scene, hoewel hij op zijn briljante nieuwe album Great Lengths laat horen dat hij ook uit de voeten kan met (deep) house, breaks en techno. Hij is inmiddels getrouwd en woont in Washington DC, maar maakt speciaal voor de gelegenheid de overtocht richting Europa.

Tom Oberheim is de uitvinder van de polyfone synthesizer. Deze uitvinding heeft pop, hiphop en dance radicaal beïnvloed. De vriendelijke Amerikaan is inmiddels 72 jaar oud en kan fantastisch vertellen over zijn unieke ervaringen in de muziekindustrie.

De Taster is een compacte, lokale versie van de internationale Red Bull Music Academy die in 2010 in Londen zal worden gehouden. Anders dan voorgaande jaren is er geen inschrijving mogelijk, maar is iedereen welkom. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Dus als je komt: kom op tijd! Meer info volgt…

Check de sfeerimpressie van de editie van 2007 in Pakhuis de Zwijger:

Volg de laatste updates over het programma en lecturers via onze Twitter account: https://twitter.com/rbmataster
 
Back
Top