• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Diversen voor weinig waaronder Emu, Alesis, Yamaha, Korg

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Slipperman

Rooibosje iemand?
Lid sinds
19 april 2002
Berichten
5.336
Locatie
thuis
Te koop aangeboden:

SAMPLING

EMU 6400
8 outputs, midi i/o, scsi aansluiting en groot helder display. Erg fijne sampler met mooie klank, goede edit mogelijkheden en de bekende Zplane filters!
Veel plezier van gehad maar gebruik al een jaar een Fantom XR die goed genoeg is voor wat ik doe met samples (lees triggeren)
Heb er helaas geen manual van, wel een pdf versie. Goede optische staat, erg goede technische staat. EOS 3 staat erop, komt met 32 MB ram en een collectie originele sample cd's waaronder veel electronica dingen (house, techno, dance dat soort dingen)
€150,-

AKAI S1000PB
Goed klinkende sampler van Akai. Let op dit is de PB versie en kan dus alleen maar afspelen. Heeft 2MB geheugen, 8 outputs + stereo mix, send returns, scsi aansluiting, midi i/o.
Handleiding in het Nederlands bijgeleverd. Deze sampler heb ik al jaren niet meer gebruikt.
€40,-


SEQUENCING

ALESIS MMT-8 (2X)
Twee units Alesis MMT8. Beiden hebben niet werkende knoppen. Een unit heeft een lege batterij. Goed voor onderdelen of iemand die er handig mee is en de boel weer bestuurbaar krijgt. OS 1.07 en 1.10
Technisch gezien gewoon helemaal werkend. Behalve de aansturing met de knoppen op het frontpaneel is er niets aan de hand. DIY projectjes (zoals ombouwen naar rack, andere knoppen) kunnen deze exemplaren nog goed voor dienen.
€20,-

YAMAHA QY-8
Leuk klein sequencertje in pocket formaat. Kan zowel via adapter als batterijen gevoed worden. Ooit overgekocht van iemand om live te gebruiken maar hij is nooit verder gekomen dan me slaapkamer. Twee keer gebruikt om te proberen of ik er wat mee kon maar de band stapt over op een DAW voor live sequencing dus is de QY gelijk overbodig geworden.
Werkt goed, uitgeprinte manual aanwezig. Handig als begeleiding voor het schrijven van nummers, uitwerken van kleine ideeën of zelfs als metronoom.
€25,-



SYNTHS

KORG M1-R
De Korg M1 rackvariant (let op, geen EX) met goede interne sounds en fijne klank. Klinkt echt een stuk beter dan de nieuwe software variant. Verschil is overduidelijk te horen.
Gebruik deze ook al jaren niet en staat hier dus ook al jaren stof te happen.
Heeft 4 outputs, midi i/o, 2x footswitch input (voor bijvoorbeeld de interne sequencer!)

Er zit speling op de "Value" dial maar deze is volledig werkend. Tevens een losse button maar ook deze is volledig werkend.
Manual bijgeleverd. Optisch goede staat, technisch goed. Let op, deze rackmodule is behoorlijk diep (rond de 40 cm!)
€120,-



EFFECTSBEHRINGER PHASER
Een Behringer Phaser pedaaltje (de blauwe). 1 keer gebruikt voor een TX7.
€5,-

BEHRINGER CHORUS
En een oranje Behringer Chorus pedaaltje. 3 keer gebruikt voor een TX7.
€5,-


Wellicht dat er later nog items aan deze lijst worden toegevoegd waaronder een 8HE SKB case, een Alesis MicroGate en misschien een Presonus Firestudio 26.

Kleine dingen kunnen verzonden worden. De grotere items bij voorkeur alleen afhalen, vooral omdat het een kunst is hier goede verzenddozen voor te vinden.

Eventueel (meerdere item)ruilen is een optie;
Korg DW8000 (of eventueel de rack variant), Midi patchbay (maakt niet echt uit wat zolang er maar 4 inputs op zitten en deze een goede merge mogelijkheid heeft), Roland Rhodes MK80, Roland JX10 of MKS70
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top