Nieuwe gebruiker

VittorioB3

Nieuwkomer
Lid sinds
21 augustus 2008
Berichten
3
Hallo,

Ik ben, zoals aan m'n aantal posts en registratiedatum te zien, nieuw op dit forum :), bij deze dus: Hallo!

Ik zal ff wat over mezelf vertellen. Ik ben 21 jaar oud, en al enkele jaren bezig met muziek.

Op mijn 12 / 13e heb ik toevallig een programma van een vriend meegekregen voor op de computer. Toen ik het programma voor het eerst opstartte wist ik helemaal niet wat het was en of ik het wel leuk zou vinden. Ik wist ook niet dat het programma Magix was (welke versie/editie weet ik echter alláng niet meer, enige wat ik weet is dat er magix op het scherm kwam zodra ik het opstartte :).

Nou goed, na verloop van tijd ontdekte ik het en dit vond ik zo leuk en interessant, dat ik er destijds verder mee ben gegaan.

Zo rond mijn 15e kreeg ik, weer van dezelfde persoon (aangezien hij stopte met zijn hobby), het programma Fruityloops. Dit was weer een stuk uitgebreider en leuker/interessanter en heb er destijds veel leuke dingetjes mee getoverd (natuurlijk niet professioneel, maar het hield me bezig en ik leerde basisdingetjes, heel erg basis :)).

Zo rond mijn 16e wilde ik echter niet meer zoveel met de computer te maken hebben. Omdat ik al met muziek bezig was en dit zo erg leuk vond, stuitte ik op het dj-en. Ik keek toen rond en informeerde ernaar, en voor goed spul moest je toen (en nu nog steeds) flink veel geld opzij leggen.

Op dat moment vond ik ook een leuk bijbaantje. Ik heb toen 3 jaar lang gespaard om de juiste spullen te kunnen kopen en toen, aan het eind van m'n 18e......had ik de cdj's 800 eindelijk in huis!

Tot op de dag van vandaag geniet ik er nog steeds van. Ik heb sinds een jaar m'n set uitgebreid met 2x SL's, en sindskort zit er ook een effectenbak hiernaast. Nog niet zo lang geleden heb ik m'n muziek hobby nóg verder uitgebreid met het bespelen van gitaar. Ik neem dan ook les in gitaar inclusief muziektheorie.

Helaas is het rond m'n 17e wel stil gevallen met het producen. Nu begint het echter weer enorm te kriebelen, dus vandaar dat ik me aangemeld heb op dit forum, en het producen ditmaal echt serieus aan wil pakken (dus hopelijk meer als alleen een hobby)

De stijlen die ik draai zijn House, na verloop van tijd zijn daar tech-house en de stevigere variant van Techno bij gekomen. Deze stijlen wil ik ook heel graag producen, en hopelijk zitten er hier de oude rotten/veteranen bij die gespecialiseerd zijn op dat gebied, en me eventueel kunnen helpen in de toekomst :).


Bedankt voor het lezen van de post, en hopelijk kunnen we elkaar in welke vorm dan ook veel helpen op dit forum.


Groetjes!
 
op het moment gebruik ik geen hardware synthesizer (nog nooit gehad overigens). Ik ben vooralsnog van plan alles via software te doen, wegens ruimte en natuurlijk ook geldgebrek (ik studeer nog).
 
Back
Top