• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

juno 106 en Roland W 30

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

taras

Taras van de Voorde
Lid sinds
21 januari 2007
Berichten
187
Locatie
Detroit aan de Maas. Rotterdam dus.
Wie wil mijn Juno 106 overnemen?

het heeft algemeen bekende filterprobleempje maar dat is te verhelpen volgens velen op deze site.. 275 euro

Tevens heb ik nog een Roland W30 staan die ik nooit meer gebruik. Deze werkt nog perfect:

De Roland W-30 is een digitale synthesizer / digitaal sampling keyboard, uitgebracht door Roland. Het was tevens het allereerste muziek-workstation van Roland, gebaseerd op zowel ROM-samples als door gebruikers volledig te editen samples. Ook wavetable-synthese is mogelijk. Feitelijk is de engine van de W-30 gebaseerd op de Roland S-550 sampler, waaraan een toetsenbord en een MRC-sequencer was toegevoegd. De W-30 'leest' verschillende typen sampler-disks zoals de S50, S550 en S330, naast het eigen formaat W-30 disks. Er was (en is) een grote hoeveelheid gratis samples beschikbaar voor het instrument. De kracht van de W-30 schuilt ten eerste in de "punchy" 12-bit sound, maar ook in het feit dat de interfacing uitgebreid en flexibel was: er is veel software om de W-30 te laten communiceren met PC, MAC, Amiga en Atari computers en tevens konden er externe harde schijven (maximaal 4) of een CD-speler worden aangesloten via de ingebouwde SCSI-interface (KW30 SCSI upgrade-kit benodigd), waarmee de direct toegankelijke hoeveelheid samples alweer een heel stuk groter werd .

Type display backlit LCD Toetsenbord 61 toetsen met velocity en aftertouch Polyfonie 16 stemmen Type synthese Sampling (15 of 30 KHz, 12 bit), ook opname mogelijk Filters Time Variant Filters (niet realtime) Multitimbraal volledig Geheugen 16 programs, 96 tones (512 KB) ROM preset waves Effecten geen Aansluitingen 8 audio out, koptelefoon Extra's 16 sporen sequencer, floppy-disk drive sn SCSI

teab.

Interesse? mail@taras.nl
 
Bericht door een moderator:
Graag voor de W30 ook even een richtprijs vermelden. bvd.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top