Roland Fantom-S(88) en VariOS

Var.jpg


Fantom-S and Fantom-S88: Twee nieuwe versies van de Fantom, 61-note Fantom-S and 88-note Fantom-S88, met flexibele sampler. Nieuwe fabriek geluiden. 16 dynamische pads. Onboard mastering en USB connectie voor eenvoudige uitwisseling. 32 mb standaard Ram uitbreidbaar tot 160 mb. Uitbreidbaar met 4 SRX-Series expansions.

VariOS een uniek hardware software systeem dat muziekanten de mogelijkheid geeft audio gebaseerde tracks met de zelfde flexibiliteit als midi. De eerste software die gebundeld is bij de VariOs is de V-producer. De software maakt het mogelijk om de pitch, tijd en formant te manipuleren en effecten toe te voegen. De module kan in de toekomst worden updated langs PC card. Dus nieuwe functies zijn mogelijk.
 
Laatst gewijzigd:
Graag! Want de plaatjes zeggen me helemaal nix. :)

Potverdikkeme zeg, wat een boel nieuwe spullen komen er weer.
Je blijft (willen) kopen. ;)
 
Dat numeriek klaviertje, het lijkt wel of Roland hun oude voorraad knopjes van de MC-500 kwijt wou en dan maar op deze bak hebben gegooid

Maar ben benieuwd naar de specs, voor die VariOS. Wat is dat eigenlijk, een variante op hun VariPhrase technologie of is het een Fantom-in-een-doosje?

Tegenwoordig begint alles met een V :D
 
Back
Top