• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Akai MPC Live II (inc. MPC Bible)

Prijs
850 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Mondongo

Ingeburgerd
Lid sinds
29 oktober 2013
Berichten
49
Locatie
Amsterdam
In februari dit jaar gekocht en nu een half jaar later nog steeds geen tijd voor vrij kunnen maken, zonde maar helaas; deze fantastische MPC gaat eruit. Speakers zijn verbazingwekkend goed voor het formaat, echt heel fijn om draadloos op de bank mee te spelen, of om op de camping je buren te irriteren. Het ding is diep en kan echt veel, daarom zit er nog de MPC Bible van MPC tutor bij (t.w.v. 40,-!) om je op weg te helpen.

Conditie is echt zo goed als nieuw, met de laatste update erop en alles wat erbij zat, zit er nog bij, poetslap en al. Ophalen in Amsterdam (gratis parkeren voor de deur), of verzenden op kosten + risico koper. Geen haast, geen ruil, voor deze prijs heb je meer dan een B-stock van een dozenschuiver.

IMG_2057.jpeg



IMG_2058.jpeg


IMG_2059.jpeg
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top