Moog Minimoog Model D komt weer terug

1668704907711.png

Een oude bekende voor tweede keer terug van weggeweest. Moog neemt de Minimoog Model D weer in productie! Dit is afkomstig uit een Facebook post, informatie over prijs en beschikbaarheid lijkt er nog niet te zijn, maar ongetwijfeld gunstiger dan de schaamteloos idiote bedragen die soms zelfs voor de vorige reissue worden gevraagd.



 
Da's ook al dik passé. Echte jongens rijden Tesla. De rest zijn wood-beez. LoL

Nee maar ff ernstig. Ik zou wel terug een Mini Willen. Maar dan voor niet meer dan 1650€. Dat is imo zo een monofoontje waard. Geen cent meer.
i love heerlijk passé - hopelijk word ik nooit 'in' - ik rij niet eens automaat als ie gratis voor de deur staat. En ja dat is al maanden geweest.
Ik wil ook wel eens RIJDEN met een mini, -lol- maar uiteraard niet dat bmw ding. Maar dat is dan weer 'never drive your dream car/ play your dream synth' :D
Ik wil Sunny zijn ouwe moog met aftertouch wel eens een maandje uitproberen, die was wel kinky
 
Da's ook al dik passé. Echte jongens rijden Tesla. De rest zijn wood-beez. LoL

Nee maar ff ernstig. Ik zou wel terug een Mini Willen. Maar dan voor niet meer dan 1650€. Dat is imo zo een monofoontje waard. Geen cent meer.
Ik rij nu een hyundai kloon
99,9% dezelfde feel als een porsche ( 120% als tesla, dat rechtse kantje ligt me niet zo ), brengt me overal waar ik wezen wil en dat voor minder dan 1/10 vd prijs.

Voor wie dat niet geloofd : stuur me foto’s van de route die je vandaag gereden hebt plus een routekaart en ik durf te beweren dat als ik die route rij ik bijna dezelfde foto’s kan maken ! ( en dat mensen niet kunnen onderscheiden wie de foto’s gemaakt heeft , zeker niet als je ze verstopt in een berg foto’s )
 
Laatst gewijzigd:
Ik rij nu hyundai
99,9% dezelfde feel als een porsche ( 120% als tesla), brengt me overal waar ik wezen wil en dat voor minder dan 1/10 vd prijs.

Voor wie dat niet geloofd : stuur me foto’s van de route die je vandaag gereden hebt plus een routekaart en ik durf te beweren dat als ik die route rij ik dezelfde foto’s kan maken ! ( en dat mensen niet kunnen onderscheiden wie de foto’s gemaakt heeft , zeker niet als je ze verstopt in een berg foto’s )
De één heeft een moog one, de andere een vst'tje,je kunt met allebei muziek maken.Zo kun je tot morgen doorgaan.....
 
Ik wil Sunny zijn ouwe moog met aftertouch wel eens een maandje uitproberen, die was wel kinky
De multimoog bedoelt u , inderdaad erg fijne gevoelige aftertouch . Zo maken ze ze helaas niet meer heden ten dagen :-)
 
Je rijdt met een Bentley net zo snel van Rotterdam naar Eindhoven als met een Kia. Ze hebben ook allebei een stuur en vier wielen. Toch maakt dat de Kia nog geen Bentley.
Da's waar maar de Bentley van nu is niet de echte Bentley maar een door VW gemaakte creatie met het idee dat het een Bentley is.
Maar ga op vakantie met een Bentley van 60 jaar terug of met een nieuwe van vw, de meesten kiezen de nieuwe al is het niet een echte, originele Bentley.
Zo mystiek en geheimzinnig is dat allemaal niet. Hetzelfde heb je met een eerste druk van een klassiek boek, met een schilderij van een groot kunstenaar, met een echte Harley Davidson, etc. etc.
Voor Harley geldt hetzelfde; pas toen ze het Evolution blok in de jaren 80 hadden ontwikkeld (afgekeken van de Japanners) werden ze min of meer storingsvrij maar het is niet hetzelfde als een oude Liberator bijv.
Maar stap erop en rij naar Spanje en je wilt nooit meer een oude Liberator al is dat wel de echte Harley beleving, compleet met problemen onderweg, olielekkage enz.

Ik ben een autoliefhebber maar zou ik een oude jaguar of zo willen hebben?
Ik rij nu een Prius omdat ik het liefst geen gezeik heb en storing onderweg ook al heeft die oude Jag 10 x meer karakter dan die plastic Jap van Toyota.

Hezelfde geld voor whiskey of wijn bijv; die fles die een keer of 30 duurder is dan die redelijke wijn bij de supermarkt smaakt die ook 30 keer zo lekker?
Wat ik maar wil zeggen is dat het vergelijken van oud en nieuw en nieuw maar 20 keer zo duur als een kloon niet echt zinnig is, beleving is iets persoonlijks uiteindelijk en als het je het geld waard is moet je het doen maar voor mezelf zou ik zoiets nooit kunnen rechtvaardigen.

En misschien klinkt die kloon van Uli wel anders maar misschien vinden sommigen die sound wel beter/mooier dan die oude originele, daar wel 'ns over nagedacht?
Het blijft toch een smaakverschil uiteindelijk.
 
Back
Top