De Facto - Petrichor [Melodic House]

Maar het is voor mij wel een reden om hier zelden tracks te plaatsen.
Nou, dat zou wel jammer zijn.

Ik vind het helemaal geen verkeerde track. Ik mis alleen een hook of lead ofzo om het af te maken. Nu is het meer een soort backing track. Op de mix heb ik weinig aan te merken. Lekker clean, daar houd ik wel van. Verder is het allemaal wel gezegd (zag pas later dat er ook al een tweede pagina was :D).
 
Nou, dat zou wel jammer zijn.
Mwoah, weet ik niet. Je krijgt een verzameling opmerkingen terug, variërend van oersaai naar heel lekker. Maak daar maar eens chocola van 😁 Bovendien wil ik iedereen altijd even persoonlijk bedanken voor de genomen moeite, en dat kost een hoop tijd. Mocht ik iemand vergeten zijn, bij deze bedankt 👍

Ik weet inmiddels uitstekend wat ik kan en hoe hoog de/mijn lat ligt. Daarnaast heb ik wat mensen om me heen van wie ik kritiek altijd serieus neem. Het zijn er niet veel, maar ze bestaan echt 😉 Dat werkt voor mij het beste, heb ik gemerkt. Want de grootste criticus ben ik zelf.
 
Mwoah, weet ik niet. Je krijgt een verzameling opmerkingen terug, variërend van oersaai naar heel lekker. Maak daar maar eens chocola van 😁
Je kan het ook gewoon lekker vloeibaar laten en de gedeelde track zien als een cadeautje aan de lezer/luisteraar hier. En zoals het gaat met cadeautjes: de een vindt het tof, de ander niet. Maar dat maakt het gebaar verder niet minder.
 
Een wijs man zei ooit “Opinions are like assholes, everybody has got one”
Neem van de input mee waar je iets mee kan / wil. En laat de rest lekker van je afglijden.
Het is géén tribunaal, of contest, dus de rest laat je lekker van je afglijden ipv je er druk over te maken en in de verdediging te schieten.
Je steekt de thermometer ergens in, maar je hoeft de temperatuur niet omlaag te brengen.
 
allereerst is het niet mijn smaak, het klinkt allemaal iets te vrolijk en te gelikt.
Ik denk zelf dat er te weinig gebeurd in de track, de bassline zit wel goed in elkaar, de beat ook wel, hoewel ik veel elementen wel wat droog vind klinken, misschien kan je nog wat spelen met reverb automation oid? De stemmen op de achtergrond vind ik erg goed erbij passen. De kick mag van mij vervangen worden door een andere. De shaker is te prominent aanwezig denk ik, misschien af en toe vervangen voor een tambourine? Zoals al eerder gezegd lijkt het vooral een achtergrond muziekje en het is denk ik net allemaal iets te voortkabbelend, ik mis ook een beetje de breakjes die er nieuwe energie in zouden moeten stuwen. Het is natuurlijk wel leuk om een uitstapje te maken naar een andere stijl en ook zeker goed voor de ontwikkeling om niet constant in 1 genre te blijven hangen, maar ik hoor toch liever je defacto tracks :mega:
 
Het is 1978, een achtervolging in een foute politie serie (S&H):D
Op zich is het een vrij vlot nummer maar dat bongo loopje doet het 'm...:okdan:
Verder: :okdan:
 
Dag allen,

Ik heb net een ideetje uitgewerkt tot een nieuwe track. De mix is nog niet helemaal af, maar hij klinkt voor mijn gevoel al heel aardig. Ben benieuwd of jullie dat ook vinden 😁





Het idee voor de track ontstond na wat spelen met XO van XLN Audio. Door de beat hoorde ik een baslijntje in mijn hoofd en de rest heb ik erbij gespeeld. Normaal gebruik ik zelden trommeltjes, dus dat was een leuke afwisseling 👍

Moet hem nog even op goede headphones luisteren maar vind het echt een lekker zomers plaatje met die trommels erbij.
 
Lekker hoor! Ik moet een beetje aan Cafe del Mar denken, maar dit is wel lekker warmer. Lekker dansbaar ook, een track voor wat dieper in een DJ-set volgens mij. Op 3:20 hoor ik wat gepraat op de achtergrond. Zou best aardig zijn om dat wat meer door het nummer te horen, voor de sfeer.
Ja of op op het terras van Space ibiza toen die er nog was, hoorde dat er in 2022 een nieuwe space op ibiza gaat komen of zoiets, geruchten zijn er.
 
Dat bongo-loopje is de hele reden dat de track er is 😁 Ik wilde eens wat anders met een hoop groove quantize. Dank voor het luisteren en ik neem alle reacties mee in toekomstige tracks.
Als hij klaar is wil ik hem wel draaien op strand feestjes als die er komende zomer weer gaan komen🙏
 
wat een haters allemaal:D
nee maar serieus de track is gewoon goed..produktie is goed en heeft een drijvende kracht/beat ...very important.
Ik luister het op headphones dus kan niet goed de mix beoordelen maar hoor niks wat mii irriteerd ofzo,,,,dus....
Geloof in je eigen kunnen en zoek je eigen weg/stijl Bamboria ...haahaha moet zijn bombario

anyway hou de fun erin.Feedback vragen is om om pakslaag vragen.Soms kun je er wat mee soms niet.
Ik doe dat niet allang niet meer want het gaat mij in de weg zitten.Zoals je zelf al aangeeft ben je al heel kritisch das meer dan genoeg.
Keep them coming.:okdan:
 
Deze track maakt nogal wat los zo te zien!

Heb geen verstand van dit genre dus inhoudelijk geen bericht van mijn kant, maar vind het goed klinken en het heeft (voor mij) de feel (niet de sound) van een jaren tachtig videogame waar ik groot liefhebber van was. Ondanks de toen gebrekkige sound was de creativiteit dat allerminst!

Wat jouw track onderscheidend zou maken van een lekkere beat en een complete song is in mijn optiek een goeie lead. Zou zang, rap of een instrument kunnen zijn. Gitaar zou wellicht lekker zijn er nog bij. Niet te ingewikkeld maar funky.

Mijn twee vijf euro centen.
 
Back
Top