Wat in 2022 voor u

sinew1958

In de beperking,toont zich de Meester.
Lid sinds
27 augustus 2002
Berichten
3.900
Locatie
Lier
Bijna het einde van 2021,op naar 2022,tijd om even vooruit te zien.Wat zijn je wensen,verwachtingen,op wat hoop je,wordt het een stil jaar op synth gebied.

Denk dat ik niet veel verwachtingen meer koester op synth en nieuw spul.Het blijven zoeken naar nieuw is eruit bij mij.Prachtige sounds heb je bijna in alle soft en hardware synths,zelfs op een iPhone.
Blijf nog verder zoeken naar één goede hardware synth Kurzweil K2700 of Korg Nautilus of C15 of (terug)Prophet XL.Hopen dat eindelijk de Osmose zal te verkrijgen zijn.
 
Ik hoop dat in de loop v/h jaar de Osmose eindelijk na nu alweer ruim 2 jaar wachten klaar is en hier staat verder heb ik geen echte wensen meer op muziek gebied dan he.
 
Ik denk dat er weldra lange leveringstijden zullen zijn voor gear… vintage zal blijven stijgen… en ik zelf hopelijk nog minder op facebook zit te scrolle, (rot medium) en meer hardware zit te patchen.
mijn deeltijds werken, contract wordt verlengd dus so far, er is hoop, want tijd, voor pret.
uiteraard hoop ik nog veel harder dan in 2021 niks meer te kopen, wat totaal niet gelukt is… maar ik heb wel best wat verkocht ook, wat nieuw is voor me.
 
Hopelijk, maar ben er bang voor, wordt de RD-9 leverbaar..
 
Op volgorde van prioriteit (en hoe verder naar beneden, hoe groter de 'aanbieding' moet zijn om af te wijken van de volgorde voor mij)

1. Ik hoop een 'normaal' geprijsde Behringer XR18 te kunnen bemachtigen, dan heb ik i.i.g. voldoende inputs. (waarschijnlijk tweedehands, want nieuw zijn ze schreeuwend duur geworden)
2. Verder kijk ik met een schuin oog naar een OTO BOUM of Analog Heat Mk2.
3. Goed midi keyboard.
4. Een Microcosm of ander 'granular' pedaal om synths doorheen te jassen.
5. Eventueel Reverb / delay pedalen om m'n Source Audio Collider te vervangen.


Qua instrumenten (als i.i.g. 1 en 2 ingevuld zijn)
1. 'iets' om meer met drum te doen dan ik met de 707 'kan' (ik ben er totaal nog niet uit, sample based, analoog, etc. etc.)
2. Een Subharmonicon spreekt altijd nog tot de verbeelding.
 
* enkele vinyl releases (er zitten al 1 a 2 in de pijplijn)
* evolueren naar een 3000 tal soundcloud followers (mijn vast nieuwjaar wens ondertussen, groeien met een 500tal/jaar)
* sequential pro 3
* midas venice F24
* OTO BAM en BOUM , omdat BIM zijn broer en zus mist :D
 
Ik hoop ook net als de anderen dat het komend jaar de zaken zoals levertijden, prijzen van verscheping en al die andere gekkigheid zich weer zal normaliseren.
Ik heb net de ruimte verbouwd en opnieuw ingericht zodat de meeste dingen nu een vaste plek hebben en ben bezig wat overig spul te verkopen/schoon schip te maken.
Qua aankopen enz heb ik weinig op m'n lijstje staan behalve als die BCS3 uitkomt, dan begint het GAS waarschijnlijk onbedwingbare vormen aan te nemen en die nieuwe versie van de BCR heb ik ook interesse in.
Misschien dat ik nog wat ga aanvullen in m'n modular case en er zijn sinds een tijdje leuke mooie fx bakken uitgekomen zoals die Zen Delay van Erica en de Mirocosm bijv
 
Op persoonlijk vlak hoop ik dat het een wat rustiger jaar wordt in de zorg, waar mijn vrouw werkzaam is.
Verder hopen we volgend jaar weer eens te kunnen kamperen. Vanwege de zorg voor een oude kat is het daar de afgelopen jaren niet van gekomen.

Het komende jaar wordt ook het jaar van de renovatie van het gebouw waarin ik woon en dat betekent ook van het gas af.
Die gelegenheid neem ik te baat om meteen mijn studioinrichting wat te wijzigen. Er komt een Jaspers rack bij om zo de boel wat ergonomischer in te kunnen richten.

Qua aanschaf van instrumenten heb ik geen grote uitgaven gepland.
Met de Matriarch is het wat grote aankopen wel even gedaan.
Ik zou me kunnen voorstellen dat ik de Hydrasynth vervang voor de Deluxe versie, maar de enige echte verleiding zal de Behringer versie van de VCS3 zijn.
Daarnaast zal mijn modular zo nu en dan eens aangevuld worden.
Ik hoop dat ik volgend jaar nog mijn mixer kan vervangen voor een Qu-32, maar dat is eigenlijk pure luxe.

Verder heb ik dit jaar veel gedaan aan het videoclip project waar ik al een tijd mee bezig ben.
Heel veel geknutseld en de basis voor het nummer is er inmiddels ook.
Ik hoop dat ik daar volgend jaar een flink stuk verder mee kan komen en misschien zelfs voltooien.

Als ik daarnaast dan ook nog wat kilootjes kwijt kan raken hoor je mij niet mopperen. ;)
 
Het lijkt er op dat ik m'n eerste aanschaf voor 2022 iets naar voren ga halen.
:P
Even maandag afwachten wanneer ik hem ga bekijken (en ophalen, als alles goed gaat)
:)
 
Heb eigenlijk meer dan genoeg:).
Enige wat ik nu nog interessant vind is een Wavestate SE. Hij wordt echter maar niet gelanceerd. De 3 octaven van de huidige wavestate vind ik gewoon te weinig.
Maar als mantelzorger heb ik belangrijkere zaken te doen voor 2022. Die gaan echt voor.

Groetjes en iedereen een creatief 2022 toegewenst, L.I.:beard:
 
Voor 2022 hoop ik iets te vinden dat leuk is om met de hand te bespelen. Toetsen, tja, dat ligt me niet zo. Ik oefen ermee, dat wel, maar er is geen klik. Dus wat anders, waarmee ik wel in the zone kom. Misschien zelf iets maken, misschien iets akoestisch in combinatie met elektronica, iets met een kabel eraan is wel handig om een bak met effecten erachteraan te kunnen knopen. :D En voor het opnemen. En verder de boel vereenvoudigen en minder kritisch zijn. Een gezongen tekst met relatief eenvoudige muziek eronder is oké, ik weet dat eerste me toch beter afgaat dan het laatste. Geen spullen op het oog om aan te schaffen, wat "nodig" is.

Net als @Laboratorio Incognito, het verlenen van mantelzorg gaat ook in 2022 door. En ik hoop net als @Tom 32 te kunnen kamperen. Wildkamperen, eigenlijk, ver weg van alles en iedereen op een plek in de natuur, waar het 's nachts zo donker is dat je een hele fraaie zomermelkweg kunt zien... :)
 
Zweden lijkt me prachtig, maar in de zomer is het niet heel donker, de zon zakt eigenlijk niet laag genoeg onder de horizon om een telescoopje ten volle te kunnen benutten.
Ja, juni en juli zeker, maar halverwege augustus zijn de tijden rond de grote meren ongeveer gelijk aan NL en het grote voordeel is dat er genoeg plekken zijn waar weinig lichtvervuiling is.
En genoeg bos met het allemansrecht (mits je echt kampeert, dus met een tent)
 
Back
Top