Black Friday 2021 tips

^ hmmm ik kan aan hun gezichten zien dat hun hersenen gigantisch veel dopamine aanmaken door belerende blabla youtube filmpjes te maken... wat een bs, tegen wie hebben ze het? Sorry hoor de pot en de ketel.
 
Vaporizer2 met 40% korting (iets van 36 euro inclusief btw). Mooie VST synth met MPE mogelijkheden. 22-27 november. Momenteel werkt de kortingscode niet. De ontwikkelaar werkt eraan, zegt hij.


zeer aan te raden! heb veel met ontwikkelaar gesproken, heeft veel geïmplementeerd, en is een van de beste wavetable synths, geen SERUM nodig..... (die ook erg goed is, het is wat je wil...).

ontwikkeling is wat langzamer, maar zit m voorzichtig achter zijn..... om wat zaken nog beter te krijgen;

de routing is al geweldig, 3 fx bussen, alles is te routen zoals je wil. take that...

en de MPE implementatie! (sja, ik heb m achter de vodden gezeten, heeft ie wel perfekt gedaan. heeft zelf ook een MPE controller, de ontwikkelaar, dus begreep de mogelikheden).

nou ja, gewoon echt enthousiast over de synth, en de mogelikheden. 4 wavetable oscillatoren..... en een minimale granular engine, maar die geeft veel....
 
^ hmmm ik kan aan hun gezichten zien dat hun hersenen gigantisch veel dopamine aanmaken door belerende blabla youtube filmpjes te maken... wat een bs, tegen wie hebben ze het? Sorry hoor de pot en de ketel.
heb 't zelf niet eens gezien, was n grapje eh
 
Glitchmachines, de meeste zijn weer in de aanbieding, lage prijzen... ook eindelik de laatste plugin, die eerst rond 40 euri zweefde, voor rond de €4,50... Tactic

alle aanbiedingen op een rijtje, eigenlik allemaal aanraders, in sale dan, vreemd dat convex niet in sale is...


(met keuze uit gratis plugin, meestal is er maar 1, nu heb je de keuze, Audiothing The Orb heb ik gekozen, en had nog wat 'reward money', dus 2 plugins, ik heb Tactic gekocht, voor bijna niks..

ik heb Glitchmachines vaker hier onder de aandacht gebracht, is niet voor iedereen, zoals veel plugins, maar zeker de moeite waard.

zijn allemaal pareltjes; Palindrome, Polygon 2, Quadrant, Cataract springen er uit, zoals Convex, maar is niet in sale, de laatste.

die Glitchmachines dingen klinken erg spannend.. omdat jij het spul lijkt te kennen vraag ik het direct: ik zoek iets dat hele lange samples kan laden (30-60 min) en daar in (semi) random korte stukjes van een paar tellen kan afspelen. al die sample slicers en weet ik wat die er zijn, raken of volledig over de zeik van audiosamples van 45 minuten, of kunnen het dan opdelen in stapjes, maar daar heb ik weinig aan. ik zie dat dit wel een beetje in de buurt komt, maar is er eentje van deze mannen die zoiets kan?
 
heb 't zelf niet eens gezien, was n grapje eh
oeps :D,
had het gister net met iemand erover die het effe niet zo breed heeft als wij en super blij was met een aankoop die ze eindelijk zonder schuldgevoel kon doen.
was wel wat bits gesteld, sorry.
 
Okey, effe eerst hier ipv dat ik de open spreatsheet delete, want da's nieuw voor mij

En 't is geen synth gear, maar wel intressant, 4TB SSD voor 237 euro, De 8TB Promo is afgelopen


Als ext ssd te gebruiken met een SATA to USB adapter:
StarTech.com USB 3.0 naar 2.5" (6,4 cm) SATA
 
Laatst gewijzigd:
Ik ben op zoek naar goede vocals, in de stijl van Lane 8. Of hier, vanaf 29.43. Ik heb alleen al jaren geen idee waar ik die kan vinden. Iemand enig idee voor een goede sample-dienst? Dan sluit ik met korting een abonnementje af 👍



 
D'r staat niet bij dat dit een Black Friday aanbieding is, maar het is wel de goedkoopste Mac Mini M1 8GB/256GB die ik kan vinden. (675,- incl btw)


Zit er erg over te twijfelen om er zelf een te bestellen, maar ik vrees dat ik spijt ga krijgen van 8GB ram en van 256GB opslag, toch, voor dit geld is het veel computer.
 
256 is echt te weinig. Ik heb 512 en dat is al niet genoeg. Mocht ik het overdoen zou ik minimaal 1 TB nemen.

Geheugen weet ik niet. Ik heb 16 genomen maar geen idee waar of wanneer 8 te kort zou schieten als het dat al doet.
 
1 a 2 TB ssd usb er in prikken en gaan :D
ik heb hier al 3 imacs op SSD usb draaien want de apple HD's zijn shit gebleken. 2017 imac faalde al binnen 6 maand zijn HD
 
Back
Top