Studio Electronics brengt de SE-3X uit

De nieuwe synth van Studio Electronics is een vervolmaking van hun SE minimoog "clone" lijn.

De SE-3x heeft 3 oscillators een Moog, Arp 2600, Juno/Jupiter en een Oberheim filter ! is Parafoon en heeft 2 fuzz modes (70s & 90s).

De prijs is $2199 Dollar.



Lees meer:

Product pagina:

1622916049417.png
INFO bij SE op de site : SE-3X
 
Heb de se-3x nu ook met custom chrome faceplate besteld, dan lijkt het 1 grote cockpit
 
Ik heb een boomstar gehad (Arp filter) die terug moest naar de winkel wegens technische issues. Erg jammer want dat ding klonk een heel stuk beter dan de Korg Arp Odyssey.
Die ATC-x & de SE1x vind ik ook nog steeds hele fijne synths. Een Omega/Code 8 met cs80 & arp Filter is nog echt een droom synth naast de Moog ONE
 
Ik heb een midimini max (tim & bob edition) met originele model d boards. Heeft een paar hele gave extra functies. Ding klinkt echt gruwelijk goed!
Hij klinkt belachelijk goed, maar is ook belachelijk duur. Ik heb nog geen goed excuus gevonden voor dat ding in mijn rack haha
 
Hij klinkt belachelijk goed, maar is ook belachelijk duur. Ik heb nog geen goed excuus gevonden voor dat ding in mijn rack haha
Helemaal begrijpelijk. Ik zou dan voor een tweedehands se-1x nova gaan. Ik had de mijne voor 500 euro gevonden (goed zoeken)

Nogmaals, ik verkies 90% vd tijd de se-1x boven m'n moog voyager (belachelijk duur ding).

Een betere moog clone ga je niet vinden.

Of een atc-1xi is ook geweldig. Iets eenvoudiger en 2 osc.
 
Het is inderdaad wel een prijzige synth. Je kan tegenwoordig veel synths vinden die goedkoper zijn en toch erg goed klinken. Grootste voordeel voor mij zou zijn dat je hier met 1 monosynth eigenlijk “klaar” bent op monosynthgebied. :) Goede klank, veel filters, hands-on en toch geheugens.
 
Ijzersterk concept dat al vele jaren meegaat en nu wordt uitgebreid met specs die me doen denken aan de Sequential Pro-3.
Waarbij ik me de vraag stel omdat ik zelf al een Pro-3 heb, ik vind deze er enorm sexy uitzien en hij klinkt wss erg goed, maar wat extra brengt het me nog? Echt goedkoop is hij (zij) niet.
 
Een Omega 8 blijft voor mij nog altijd de analoge synth.Maar met die prijs komt m'n in de buurt van een Moog One.(zucht)
 
Een Omega 8 blijft voor mij nog altijd de analoge synth.Maar met die prijs komt m'n in de buurt van een Moog One.(zucht)
Ja deze dingen vind ik zelf ook onredelijk duur..ik heb er zelf ooit eentje kunnen vinden voor 3k. 6 voice en 0 uitbreidingen. Als ik hem wil upgraden naar de code 8, maxxed out, kost me dat meer dan 4 k extra. Vrij bizar allemaal.

Hij klinkt echter wel goed :-D
 
Back
Top