Dr van Lansberg - Alice Went Shopping For Groceries (And Never Returned)

wat een heerlijke track, op de shortlist! geluiden, afwisseling, strakke productie, melodie, echt super. Als ik dan een enkele kritische noot mag plaatsen is dat het laag net iets meer oempf zou mogen hebben. Wellicht heel rigoureus steil gesneden onder de 40hz? (geluisterd op genelec 8040, die echt wel oempf laten horen als het erin zit).
 
Ik vermoed dat Alice de Maartse Haas op straat tegenkwam en met hem is teruggegaan naar Wonderland. Eén stuk om uit te kiezen en toch ademt dit de kwaliteit die we van de Dokter gewend zijn. Veelzijdig, prettig in het gehoor en de electronica is prima versmolten met het saxofoonspel. Dit is perfecte muziek om te beluisteren als je naar je dokter belt en in de wacht wordt gezet. Dit is als een compliment bedoeld. Als het stuk een hoger doel heeft dan dat, dan spijt het me.
 
ITB= in the box (denk ik) = software only.
 
Mooie track, goed gemixt (clean en mooi stereo), heel chill om naar te luisteren. :okdan: Die sax zit er echt super mooi in, wat mij betreft had de bass er veel eerder in gemogen en misschien zelfs wel wat 'dikker' om het geheel iets meer ballen te geven.
 
Lekker fris sfeermuziekje voor een shopping gerelateerd kanaal of een productdemonstratie bij een spelprogramma. De saxofoon suggereert dat het allemaal gepresenteerd wordt door een knappe en goed verzorgde heer/mevrouw.

Deze track staat in mijn top 10 dit jaar en krijgt één van de tien stemmen die ik ga uitdelen.
 
Mooie track, mix is ook prima in orde; veel lucht. Een stem waardig.
 
dat synthje voor de sax zit me net iets te aggresief in 't mid. Ik verdraag het maar net. Ik zit al een paar uur aan mijn eigen track te prulle dus beoordeel mijn oren niet neutraal ;)
Volledig te genieten, dit.
 
Mooi gemaakt, kan de hoge spacey geluiden wel waarderen. Mis wel een beetje drums eigenlijk, voor mij persoonlijk doet het wat betreft drums wat kaal aan.
Knappe sax, is dat gesampled, of speel/prog je dat zelf?
 
Heerlijke track, mooie toon heeft je saxofonist. Mooi open sounds en mix. Zoals vanouds. Kwaliteit
 
Back
Top