Robi - Our Hearts

Heel gaaf nummer,vind het repetitieve niet lastig,maakt juist de sfeer,is heel goed.

Mix met nog meer detail zou echt top zijn.

4de beste track ik hier hoor
 
Lekkere intro sound, zou niet misstaan in mijn tracks :D Kan er lekker naar luisteren toch verliest het wel snel mijn aandacht omdat er wel iets meer mag gebeuren.
Oh zit nu op 3:00 mijn aandacht wordt weer even getriggerd, ja die stromende waterval in de achtergrond triggert mij naar het toilet ;) Leuke track verder, had wel graag gezien dat de drums wat meer leven, en iets minder statisch waren.
 
Goede geluidskwaliteit! :okdan: Met grappige lo-fi synth er overheen. Bassline ook lekker en zuiver.
 
ik vroeg me af, heb je de drums from scratch geprogrammeerd of zijn het (deels) loops?
 
Ik heb veel tracks van je gehoord in 2020. De meeste vond ik erg goed. Je hebt altijd een zeer herkenbare sound, en ik geniet ook altijd van de filmpjes die je erbij maakt. Mijn favoriet van jou was de track met de gitaar, ik weet alleen niet hoe die heet, van ongeveer 2 maanden geleden denk ik. Bij deze track heb ik gemengde gevoelens, ik vind hem wel weer erg knap in elkaar gezet, maar ik vind hem een beetje eentonig, dessalnietemin heeft het wel een lekker sfeertje.
 
De hectiek wordt goed weergegeven door het drumwerk zonder dat de muziek neurotisch wordt. Lekker om op mee te tikken. Fijne klanken.
 
Back
Top