Mr. Muzak - VHS

Mr. Muzak

Stamgast
Lid sinds
31 Maart 2018
Berichten
194
Locatie
Antwerpen
Deze keer een nummer mét stem. Spoken Word in het Nederlands.
Gebruikte instrumenten : Moog Sub Phatty - Modor NF1m - Lyra 8 - bas - drums
(buiten de drums heb ik alles ingespeeld)

 
Gefeliciteerd met je track, leuke sfeer, goed lengte voor dit idee. Je stem in combinatie met tekst zijn plezierig. Het is i.d.d. spoken word en geen rap :-) De minimalistische toontjes op het end mogen nog nonchalanter alsof of Alex Chilton per ongeluk een keyboardje tegenkwam terwijl hij Bowie in Labyrinth een acteerpoging ziet ondernemen.
 
Lijkt me erg moeilijk om zo jouw stem te verwerken in een track. Mijn inziens is dat je erg goed gelukt en ook een perfect sfeertje eronder gelegd :okdan:. Die laatste synth als een soort van outro snap ik er niet helemaal bij, die had van mij weg gemogen.
 
ik ben weer tegendraads.. ik vind'm redelijk saai en repetitief. Er gebeurt bijna niets en de stem is TOTAAL onverstaanbaar. Kwa originaliteit krijgt ie wel een tien, maar een stem ga ik je helaas niet geven.

Toch succes ermee!

Gloomy. :)
 
Het geheel klinkt een beetje demo-achtig: de mix en sommige takes kunnen echt wel beter.
Maar het is dan wel een interessante demo; het intrigeert en dat is toch een zeer grote verdienste.
 
nee, vond de tekst en de beat best tof. Maar dat random 'melodie' ging er bij mij niet in.
 
Hier en daar de track best oke, lekker dromerig. Toch, ik vat hem niet helemaal. Sorry!
 
Van die muziek die me altijd doet denken aan muziek dat zachtjes uit een radio komt in een caravan met alle lichten uit, buiten regent het, en de muziek klinkt zacht en druilerig uit het radiootje :P
 
Bedankt voor de feedback!

toontjes op het end mogen nog nonchalanter alsof of Alex Chilton per ongeluk een keyboardje tegenkwam terwijl hij Bowie in Labyrinth een acteerpoging ziet ondernemen.

Geweldig. :)

Van die muziek die me altijd doet denken aan muziek dat zachtjes uit een radio komt in een caravan met alle lichten uit, buiten regent het, en de muziek klinkt zacht en druilerig uit het radiootje :P

Mooi beeld. :D
 
Back
Top