Bombario - Aurora

bombario

Ouwe rot
Lid sinds
9 januari 2004
Berichten
4.622
Locatie
Zwolle
2020 was muzikaal een bijzonder jaar voor me. Voor het eerst in 15 jaar stuurde ik weer eens een demo op. En die werd meteen geaccepteerd! Inmiddels ben ik 10 nummers verder die allemaal goedgekeurd zijn en uitkomen. Dit was de eerste van de reeks en daarom is het mijn inzending voor 2020. Enjoy! :okdan:

P.S. Twijfel je over het opsturen van demo's? Gewoon doen! Ik vond mijn tracks nooit goed genoeg en kwam geen stap verder. Na het tekenen van de deal kwam ik helemaal los. Mogelijk rond ik dit jaar zelfs 12 nummers af! De wetenschap dat je het ergens voor doet geeft echt een enorme boost :W

 
Lekkere track om naar te luisteren, staat zeker op mijn shortlist! Toch een paar kritische nootjes (opbouwend bedoeld!). Als ik op mijn studiomonitoren luister, valt me op dat het laag is wel heel prominent aanwezig is. Met name de erg zware kick zorgt ervoor dat in het tweede deel de boel wat overstuurt. Door die zware kick is de balans niet helemaal raak. Ook de baslijn sneeuwt wat onder door de kick. Ik weet niet hoe je afluistering thuis is, maar daar zit m.i. nog een verbeterpuntje. Verder geen straf om naar te luisteren, lekkere track!
 
Ook de baslijn sneeuwt wat onder door de kick.

Klopt hoor, dit was de eerste van de reeks. Ik hoor zelf ook genoeg verbeterpunten. Wat dat betreft heb ik heel veel geleerd het afgelopen jaar. Maar dit was het startschot, dus dit moest mijn bijdrage gewoon zijn.

Bedankt voor het luisteren en de aardige woorden, ook alle anderen :okdan:
 
Ja lekker trackje. Waan me helemaal weer bij een festival met duizenden mensen, lekker dansen in het zonnetje met een biertje erbij. Ga deze zeker nog wel een paar keer luisteren.
 
Het is erg van hetzelde en tam. Zouden hele hordes zijn die dit tof vinden maar daar hoor ik niet bij.
had hier een matriarch doorheen geraast dan had de track veel meer karakter.
Te veel compressie die riser overgangen komen er daardoor veel te hard uit. Dat wil je zo echt niet in een club horen, ook vrij schel hoog. .....
 
Goed gedaan, niet echt richting mijn genre(ambient),en in deze wedstrijd kijk ik niet naar de technisch details(wat dan ook weer persoonlijk is) enkel het componerende deel.
 
Hij wordt al door DJ's gedraaid, dus dat kan ik je niet garanderen :W Dank voor het luisteren!

P.S. Wat is een matriarch?

Moog Matriarch is een fijne analoge synth.
Zoals gezegt veel mensen zullen deze track waarderen maar de bas is wel hard.
Dat heb ik nooit eerder in jouw tracks gehoord. Normaal was het goed in balans.
Nu is het een beetje loudness war kant op, en de bas overstuurd af en toe.
Heeft iemand anders hem wellicht gemastered?
 
Aardig track, alleen springt het er voor mijn niet helmaal uit, ook niet mijn "soort" muziek. Verder prima in elkaar gestoken.
 
Je weet inmiddels wat ik van je tracks vind. Ik vind dit niet de beste (ik vind persoonlijk Wanderlust het beste), maar ik begrijp waarom je voor deze hebt gekozen, ik heb voor mijn inzending ook de track gekozen die het startschot gaf.
 
Ik vind dit niet de beste (ik vind persoonlijk Wanderlust het beste).

Klopt en ik vind dit ook niet de beste. Maar de keuze was makkelijk, hier begon het balletje mee te rollen. Ik ben nu nog bezig met het fine-tunen en afmixen 4 tracks en dan staat de teller dit jaar op 12 :P.

De komende dagen zal ik de andere tracks ook beluisteren. Dank iedereen voor de genomen moeite :okdan:
 
Back
Top