Jason31 - Comedian (Bad Santa Remix)

Ik beeld me al de rendieren in, op dit ritme de slee voor trekkend. Zou een toffe music video kunnen maken. Super dance beat. Belletjes in de achtergrond klinken Blade Runner-achtig. :okdan:
 
Leuk die Santa remix maar die belletjes op de beat gaan me op een gegeven moment echt irriteren, ook wat repetitief naar mijn smaak. Maar dit is misschien omdat het niet helemaal mijn cup-of-tea is. Productiewise zit het wel echt strak in elkaar en ik heb de kerstsfeer hoor!
 
05'40", ik heb hem afgezet. Hij is wal mooi hoor, maar ik luister al 5 minuten naar't zelfde. Zeer professioneel kun je dit niet noemen, al is de basis meer dan okee.

Succes!

Gloomy :)
 
Vette track. Gave geluiden; lekker die disonante bell met die vocals in de verte en ondertussen die beat die gewoon door stampt.
Maar: hoe leuk ik deze kerstmix ook vind, van de zomer hoor ik toch liever de Non Santa mix. Waar staat die? 8)
 
Vette track. Gave geluiden; lekker die disonante bell met die vocals in de verte en ondertussen die beat die gewoon door stampt.
Maar: hoe leuk ik deze kerstmix ook vind, van de zomer hoor ik toch liever de Non Santa mix. Waar staat die? 8)

Innisten Thanks, het origineel staat hier:

ook op alle streaming services en Beatport etc..

e-Gloomy-nations Hey Gloom: Thanks voor het luisteren. Het origineel kon je wel waarderen meen ik -toen heette de track nog Joker-, met dezelfde speellengte. Maar ik moet toegeven dat ik deze versie echt iets korter had moeten maken, was meer als een soort Thema versie bedoeld maar de kerst belletjes duren veel te lang, ik kom zelf ook niet meer verder dan rond de 5:00 met luisteren. =(
 
get this kid off me before he pisses on me. Where is my beer :D:D:D
Fijne track heb er met plezier naar geluisterd,
 
Het origineel kon je wel waarderen meen ik

Ik heb jullie verwittigd dat ik oer-streng zal zijn in mijn oordeel naar de contest inzendingen toe. Het is tenslotte jullie beste plaat van afgelopen jaar.
 
Begin is top. Veel details, fijne panning en goede geluiden. Op 1.36 moet hij voor mijn gevoel vallen, maar dat doet hij niet helemaal. Het blijft steeds in dezelfde toonhoogte en daar wil ik even wat anders. Of wat dingen eruit, voor het contrast. De kick staat in verhouding ook wat zacht voor mijn gevoel. En op een gegeven moment begint de bel op de tel me op te vallen. Die mag er best af en toe uit.

Opbouw naar de break is prima. De vocal past ook goed. Hij mag alleen wel harder vallen, desnoods met een snare-roll. Ik mis hier de spanning hier. Stukje met de 303-achtige riff is weer lekker.

Absoluut een sterke track en fijn gemixed. Maak hem nog wat spannender en opzwepender en er kan een strik om :D
 
ik weet het even niet anders te omschrijven, door dat "zuchtende" geluidje naast de repetitieve belletjes, krijg je wel een vorm van verbeelding al. mooi gebruikte stem samples (?).

gitaarwerk neem ik aan, van jezelf (als sample?).

wat een vraagtekens?

de belletjes gaan me niet irriteren.

en de referentie naar bad santa, dat alleen al verrukt me! no shit!

ik ga ineens de belletjes missen... nee... mooie struktuur van de track.

heel perfekt gevormde struktuur. ook heel mooi hoe je eindigt. een heel strakke struktuur. repetitief, zeker, maar vol met dwalingen (om naar bad santa te re-refereren)

lekker nummer. heeft veel in zich. wat me zeer aantrekt.. zo, dus! :halleluja
 
Begin is lekker, blijft lekker afwisselend, knappe geluiden ook.

Op 1:30 de sound die er in kwam klinkt wel heel erg breed en afgemasterd vergeleken met de rest van de track, daar kan wel een flinke eq cut off vanaf een 1,2khz gok ik :D

Kindje lijkt wel bijna de 6 sense, beetje vaag, ik hou wel van dat thema, misschien had je daar wat meer mee kunnen doen. Op 3.48 de synthlijn die weg wordt gedrukt door sidechian van de kick klinkt ook lekker, maar daar mis ik wel wat extra's en die bliepjes later vullen het niet op wat mij betreft. Toch al met al, het klinkt lekker en kan er prima naar luisteren.
 
Mooie productie. Toffe sounds en goede mix. Misschien inderdaad iets te lang, maar heb er wel van genoten!
 
Mmmm, twijfel geval.....vanaf 3.45 is tie leuk. Sommige geluiden komen mij te hard over..
 
Gaaf gedaan. Die samples van Bad Santa (geniale film trouwens) werken verbazingwekkend goed. Track verveelt geen moment. En wat een lekkere geluid is dat stab achtige ding dat eens in de 4 maten voorbij zwiert.
 
Back
Top