Ontwikkelingen Synthforum - We gaan naar een nieuw platform

Hoed af voor al de mensen die synthforum.nl met zo veel liefde en inzet blijven onderhouden. Ik denk voor vele andere leden te kunnen spreken als ik zeg dat de wereld veel minder leuk zou zijn indien de site niet meer zou bestaan. Good luck met de nieuwe software !
 
Helden :okdan: !
 
Wellicht ook een goed moment om aan alle (on)dankbare leden een donatie te vragen *D
 
Dit forum is momenteel al jaren mijn favo plek. Hulde aan alle mensen (zeker er achter)
 
Ehh ik denk zij zelf?
https://xenforo.com/community/

Goede beslissing. vBulletin is een draak geworden.
Ik hoop dat de migratie een beetje soepel verloopt. Dat is meestal een nachtmerrie.

De eerste tests zijn relatief zeer positief. Het import proces heeft zelfs een auto resume optie, wat mooi is. We hebben ondertussen geleerd dat het importeren meer dan 7 uur duurt.
 
Super dat een aantal techneuten tijd heeft gevonden om het technische team te versterken en daarmee deze technische verbeteringen mede mogelijk te maken. Top!

Deze aankondiging is voor mij een goede herinnering om in het black friday uitgeef-geweld ook te denken aan het forum waar ik zoveel synth-plezier aan beleef. Geld smijten naar leveranciers van producten is prima maar dan ook een kleine donatie naar de mensen die mij (en ik hoop ook anderen) een fijne virtuele plek geven in de vorm van dit forum. Tevens omdat ik stiekem een ad-blocker gebruik in mijn dagelijkse browser maar dat is slechts een gedachte in mijn hoofd en kunnen jullie niet horen. :engel:

Ik wil graag iedereen bedanken: de bezoekers, de posters, de reageerders, de muziek-delers, de kritische luisteraars met opbouwende kritiek en tips, de beginners, de gevorderden, de hoogtepunten en de lage noten. Jullie maken het forum wat het is. Maar in het bijzonder wil ik de mensen bedanken die ons dit platform bieden en het operationeel houden. Technisch, organisatorisch en/of redactioneel.

Heel veel succes met het moderniseren van het platform. Ik hoop dat er aan het eind van het jaar nog wat budget is om een met het team een gezellig avondje (op gepaste afstand) te kunnen doen. :luv: :halleluja
 
Fijn , dank jullie voor het harde werk !
 
http://www.woodworking.nl



Bedoel je zoiets?
Schermafbeelding-2020-11-28-om-20-42-48.png


dank je wel, ziet er strak uit.
 
Back
Top