Modor DR-2

Nieuwe drumcomputer 'made in Belgium'


modor-modor-music-dr-2.png
 
Last edited by a moderator:
Mooi design met die schuine lijnen.. ziet er gelikt uit!
 
hij klint als een doffe krant gewoon toch. vond die nf-1 wel interessant maar dit.. voor t zelfde geld heb je een pulsar23 weetjewel
 
Heb de demo's gecheckt, maar op mij komt het over als simpelweg de Microtonic plugin in hardware. Het heeft hier en daar een scherper randje.
 
Een beetje flauwe reacties hier. Ok, het is (peper)duur. Maar ook wel een kwaliteitsvol 'boutique' product, waar volgens mij wel een markt voor is.
Geen samples, alles gemaakt via synthese. Zeer hands-on met 12 parameters die je kan bedienen. Een sequencer die naast iets van Elektron kan staan. Enzovoort
En veel meer live-acts gaan hier iets mee zijn ipv met de Pulsar (beetje kromme vergelijking ook). :beard:
 
Een beetje flauwe reacties hier. Ok, het is (peper)duur. Maar ook wel een kwaliteitsvol 'boutique' product

Flauw,denk het niet,er is een verschil tussen peper duur en overdreven duur,daarom wordt er vergeleken met wat erin zit of eerder wat eruit komt,en als je dat doet dan kom je snel tot de conclusie dat iets overdreven duur kan zijn.

'Boutique' beperkt zich tot de bekasting,Marquardt schakelaars en prijs in dit geval.
 
In deze prijsklasse heb je als tegenstander de elektron rytm, succes daarmee. Jammer want er zal ongetwijfelt veel tijd en liefde in dit product zijn gestopt.
 
is ie goeie kwaliteit? Ik zag de modor een keer op een beurs en de zijkanten vielen er zo af. Knoppen hadden zoveel wiggle dat 't een speeltje leek uit een kindersurprise eitje. Iemand zei me later 'dat was vast een prototype'
 
zijkanten zitten er los bij dus als ze eraf vallen dan heb je ze niet goed aangedraaid, knoppen hebben absoluut geen speling voelen allemaal heel stabiel aan ook de kleine knoppen, knoppen hebben redelijk wat weerstand maar dat zie ik persoonlijk als een voordeel.
voor mij gaf de laatste update en het feit dat de 6 uitgangen ook gelijk insert point zijn de doorslag.
 
Back
Top