Aan welke plug-in beleef je de meeste lol?

Ik had loom al op't oog, maar ik wacht nog op compatibiliteit met macOS Catalina
 
Heb hem net voor $5 gekocht in de aanbieding bij JRR Shop: Loom Classic: https://www.jrrshop.com/air-music-tech-loom-classic en Loom 2: https://www.jrrshop.com/air-music-tech-loom

Ik had Loom II vorige week als trial even geprobeerd, maar vond die 15 euro nog net te duur (zo'n krent ben ik), had wel Xpand!2, The Riser en nog een Air Synth gekocht. 5 dollar is natuurlijk niet gek, ga ik hem er toch maar bij nemen denk ik. Ik vind de Air synths best tof, ik had Hybrid 3 al en toch wel regelmatig gebruikt, er zitten ook ontzettend veel presets in. The Riser is vooral erg bruikbaar vind ik. Maar ik zou nooit iets voor de oorspronkelijke prijs kopen van hun.
 
Ik heb nooit eerder daar wat gekocht, maar na aankoop krijg ik een link: https://my.plugivery.com/redeem , en een code. maar als ik op die link druk krijg ik een fatal error, database connection failed. Had jij daar geen last van?

via jrrshop, dan krijg je, toch een licentie kode, Loom is iLok... Loom 2, dus, ooit ook gekocht bij pluginboutique, voor een paar euro, meer dan waard, is additief inderdaad, je kan er niet diep in, maar hoe ie is opgebouwd, daarmee kun je heel veel, een andere benadering. die erg goed werkt.

of is jrrshop anders gaan werken, laatste aankoop bij jrrshop, was shimmerverb denk ik...
 
Ik heb nooit eerder daar wat gekocht, maar na aankoop krijg ik een link: https://my.plugivery.com/redeem , en een code. maar als ik op die link druk krijg ik een fatal error, database connection failed. Had jij daar geen last van?

Vanmorgen kreeg ik netjes het goede scherm, maar had de redeem code nog niet. Nu ik de redeem code wel heb, krijg ik ook dezelfde foutmelding als jij.... Maar even contact opnemen met de helpdesk.
 
Fabfilter is meer bekend om zijn mixing tools als pro q, pro c, pro l etc. Soundtoys heeft meer fx die lijken op hardware fx zoals delays, phasers, chorus etc.

Klopt, maar ook EQ, echo en distortion. Vandaar mijn vraag..
 
Ik heb vanavond met de MG-1+ van Cherry Audio gespeeld. Die is momenteel gratis te downloaden bij Cherry Audio. Ik vind het echt een super leuke plugin. Vooral de "contoured" modulatie is heel erg leuk. Daar kun je grappige effecten mee bereiken.

Impressie:
https://www.youtube.com/watch?v=wtgkSTUQ4HY
 
Laatst gewijzigd:
Omnisphere 2 en Geist 2. Omnisphere kost wel veel geld, maar de geluiden zijn echt top voor een softsynth. Geist zijn workflow ligt mij helemaal.

Ben trouwens onder de indruk van mijn NI Komplete 12. Klinkt allemaal erg goed.
Ben dezer dagen weer veel bezig met Omnisphere 2.En jongens toch, wat ontdek je toch iedere minuut van de dag in deze synth!
Kies een category en daarna layers en je hebt een miljoen mogelijkheden waaruit je niet uitgekeken raakt, degene die ambient muziek maakt, mogelijkheden en speelruimte in het meervoud en doe het maal een miljoen.En ik kap er soms een sausje blackhole erop.
Een Omnisphere op het scherm maak je dag.Als ik lyrisch klink is het omdat ik een hoop heb weggegooid en wat overblijft terug herontdek en je afvraagt waarom zoveel nodig als soms één synth alles heeft voor je.
 
Back
Top