Behringer 2600 (AMSynths samenwerking)

Rob Keeble maakt bekend dat de mystery-synth die (vandaag?) aangekondigd wordt op NAMM het eerste resultaat is van zijn samenwerking met Behringer. De synth zal op Superbooth in april worden gedemonstreerd (allemaal komen dus!).

https://amsynths.co.uk/home/behringe...6SIeK2s-7UXmw8

Het gaat om de synth die te horen is in deze teaser:



poweron.jpg - Click image for larger version  Name:	poweron.jpg Views:	0 Size:	18,9 KB ID:	3732811
 
Laatst gewijzigd:
Alweer Uli die zich ergens mee bemoeit?
Hij kan werkelijk nergens van af blijven!
Nog ff en hij zit met z'n tengels aan die Arp 2500. ;)
Dat zal wel weer de nodige kritiek geven op SF.
Of misschien wel zo slim; if you can't beat them, join them!
 
Misschien kunnen we proberen ons in deze thread echt helemaal op de ==> synthesizer <== te richten. Zie het als een oefening in matigheid.. :W
 
Moeten we nu iets raden of zo? Kunnen we dan ook een prijsje verdienen?
 
Aangezien ik veel roland op de website vind gok ik eigenlijk op iets juno achtigs..... :engel:
Rob heeft ook veel ARP clones gemaakt, dus ik zou iets in die richting niet uitsluiten. Aangezien de Behringer variant van de 2600 al eens geteased was zou het me niet verbazen als het die is. Rob heeft die bijna volledig in modules al eens gecloned.
 
en dan ook nog es gek laten maken door een teaser, ik vind het fantastisch allemaal
 
en dan ook nog es gek laten maken door een teaser, ik vind het fantastisch allemaal

Toch wel een beetje spannend wat de prijs zal gaan worden. Als het 1/4 van die Korg kost is het fantastisch. (ik verwacht zelfs nog goedkoper)
 
Klinkt lekker. Hoop dat ze net als korg er een graf kist bij leveren.
dodelijk vet dit.

Ken je dat, porno verslavings syndrome? Uli cut the crap en hou op met releases:P
 
zou liever zien dat de AMsynth productie flink omhoog ging.
 
De kak van dit alles is dat Rob grote DiY projecten had voorzien (through hole,herstelbaar,modbaar,ja ik zaag weer) en die nu omwille van de samenwerking mogelijk niet meer zullen doorgaan.
 
De kak van dit alles is dat Rob grote DiY projecten had voorzien
Het probleem is dat Rob ontzettend leuke dingen maakt en altijd aankondigingen doet over dingen die er gaan gebeuren met AMSynths maar dat die dingen vervolgens dan niet gebeuren. Zijn aankondigingen, zeker over beschikbaarheid van modules, moeten met een enorme zak zout genomen worden. Geloof me; ik heb bijna drie jaar een paar keer per dag op refresh geklikt op z'n webshop pagina's. Het voordeel van zijn samenwerking met Behringer is dat er voldoende dingetjes gemaakt gaan worden voor iedereen. En volgens mij blijft hij nog steeds wel op kleine schaal bezig met z'n eigen dingetjes, waarschijnlijk niet dezelfde producten als die Behringer maakt. Maar ik zie hem niet zo snel meer proberen om een volledige synth op de markt te brengen zoals hij eerst van plan was.
 
En volgens mij blijft hij nog steeds wel op kleine schaal bezig met z'n eigen dingetjes, waarschijnlijk niet dezelfde producten als die Behringer maakt. Maar ik zie hem niet zo snel meer proberen om een volledige synth op de markt te brengen zoals hij eerst van plan was.

Maakte weliswaar een grapje over Faust, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen om zo'n samenwerkingsverband met [STRIKE]Mephisto[/STRIKE], pardon, Behringer te zoeken. Een grote fabrikant die achter je staat om sommige producten in grote aantallen te maken en die markt te voorzien, zelf tijd overhouden als kleine fabrikant om bezig te zijn met specialistische dingen die leuk zijn voor beperkte series, in aantal. Zou dan ook interesse hebben om zo'n contract te tekenen. Met inkt, niet bloed... ;)
 
Back
Top