• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

CME UF8 te koop/evt. te ruil.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

RemcoG

PsychedeliciousArabicSurf
Lid sinds
14 Maart 2007
Berichten
90
Locatie
Maastricht
Hallo beste mensen!

Ik verkoop mijn CME UF8 Omnipotent Master/midi controller. Dit in verband met de aanschaf van een Nord Stage.

Voor degene die niet bekend is met dit model. Het is écht een podium beest. Hij ziet er gaaf uit en is ongelofelijk stevig. Echt een bakbeest is het. De body zelf is helemaal gemaakt van hout en aluminium. Dus het kan écht tegen een stootje (er zitten ook een paar kleine krasjes op, maar functioneel is hij 100%)

Ik heb er een tijd een boel plezier van gehad. Het is een heerlijk flexibel ding met vele midi toepassingen. En echt een controller bedoelt voor live. Wat niet betekend dat hij in je studio zal misstaan..

186265179_6_XJDn.jpeg

*bas, laptop, meubel en midi-controller niet inbegrepen.

Richtprijs: €450,-
Ik ben ook bereid hem misschien te ruilen. Kom maar met iets leuks! Ik ben sowieso nog op zoek naar een audio interface.
 
€410,-
voor een fantastisch masterkeyboard. Met vele midifuncties, zoals de volume schuiverts als drawbars instellen. Sowieso is elk knopje/schuivertje/roto-fadertje in te stellen (op het menu panel na natuurlijk)

Niemand minder dan de Gorillaz (live) en Maximo Park hebben zich al laten overtuigen door de kwaliteit en natuurlijk de coole looks van dit masterkeyboard.
 
Ik snap echt niet dat er zo weinig reacties zijn op dit pracht-apparaat. Het was echt een trouwe vriend.
€395,-
 
Lager dan dit gaat het niet. Dan bedenk ik wel iets waarvoor ik hem eventueel kan gebruiken. Het doet me bijna pijn om zo'n mooie machine voor dit bedrag weg te doen..
€370,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top