Probleem met ontvangstbevestigingen

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Ontvangstbewijzen

Ontvangstbewijzen

"Vroeger" in de goeie ouwe tijd kon je makkelijk zien of iemand je privebericht al ontvangen/gelezen had, een erg handige functie.
Met de nieuwe BB software zie ik nu wel bovenaan het scherm staan 'x onbevestigde ontvangstbewijzen', maar kan ik helaas niet zo 1-2-3 terugvinden bij welke verzonden berichten deze ontvangstbewijzen horen. D.w.z. welk van de x pb'tjes is aangekomen en welke (nog) niet.
Wellicht zie ik iets over het hoofd (vast iets heel obvious) maar wie weet raad?
 
Oh, sorry, ik had nog zo gezocht op 'ontvangstbewijzen'...
Bedankt etaoin!
 
Ontvangstbevestigingen privéberichten

Ontvangstbevestigingen privéberichten

Wat ik ook doe, er komt maar geen inhoud in mijn map met Ontvangstbevestigingen, ligt dat aan mij?

Heb onder Privéberichten wel netjes een kopje staan met bijvoorbeeld: "Je hebt 20 bevestigde en 1 onbevestigde ontvangstbewijzen".
Eenmaal daarop klikken gaat naar de map met Ontvangstbevestigingen, maar daar staat te allen tijde: "Je volgt momenteel geen berichten".

Is daar een oplossing voor?
 
Bericht door een moderator:
- samengevoegd -

Quote Copini - Het heeft onze aandacht maar blijkt niet makkelijk op te lossen terwijl we live draaien. We nemen dit mee bij de eerstvolgende grote upgrade van de forumsoftware, denk aan dit voorjaar.
 
Enig idee of deze grote upgrade binnen afzienbare tijd gaat komen? Het is vooral erg vervelend als je met koop/verkoop bezig bent en je kunt niet zien wie je PB nog niet heeft gelezen. Ik heb nu 10 verstuurde PB's staan die niet zijn gelezen maar ik heb geen flauw idee welke dat zijn.
 
Kan ik misschien helpen? Heb enige kennis van linux en onderliggende technieken.

ik ook maar ze draaien hier vBulletin...en daar zit de bug in...anyway...

ze draaien nu hier: 3.8.1 ....als ze nou ff upgraden naar vBulletin 4 weten ze meteen of het de software is. Of dat ze hier niet weten hoe het admin panel werkt ;) :P

Dit voorjaar is al bijna voorbij nu......
 
Een forum met bijna 16.000 leden "even" upgraden om te kijken of iets werkt is nu niet echt een handige strategie. Wat als blijkt dat er iets niet werkt?

Er wordt druk getest en pas als er een gevoel heerst dat alle benodigde functionaliteit goed werkt gaan we nadenken over een upgrade.

Ik begrijp het commentaar over de ontvangstbevestiging maar ik denk dat het commentaar nog veel groter is op het moment dat het forum enkele dagen niet beschikbaar is door problemen tijdens een upgrade van de forumsoftware. Dit soort zaken zijn en zullen altijd ondergeschikt blijven aan de beschikbaarheid van het forum zelf.
 
Same here :okdan:

Gelijk opgeschoond..
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top