• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Behringer B2031A

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ingmardevos

Ingeburgerd
Lid sinds
24 Maart 2007
Berichten
74
Locatie
Los Angeles
Set aktieve 2-weg studiomonitors. Deze monitors produceren een geluidsdruk van 113 dB en zijn uitgerust met een bi-amp versterkersysteem. Er zijn twee versterkers aanwezig, gevoed door een aktief cross-over filter. Een 75 watt versterker voor het hoog en een 150 watt versterker voor het laag. Intern is het systeem voorzien van tal van limiters ter bescherming van de luidsprekers en electronica. Het totale frequentiespectrum loopt van 50Hz tot 21 kHz. De klank van Truth monitors is lineair en daardoor ideaal voor het maken van een eerlijke eindmix.

Gaan weg i.v.m. overstap op Genelec Speakers. :okdan:

De behringers hebben een supervermogen, en geven echt een heel natuurlijk en neutrale sound!

Ik verzend ze liever niet, afhalen is mogelijk in Groningen,
tegen een vergoeding wil ik ze ook wel bezorgen.

Vraagprijs :€300 - ZE ZIJN NOG IN NIEUWSTAAT! Werkend te beluisteren...

Nieuwprijs is nu (via internet, dus goedkoper) €355, ik heb ze destijds gekocht voor 480 euro.
 
behringer-b2031a.jpg
http://www.audiomidi.com/assets/3119_b2031_rear_panel.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top