Synthmeeting Eindhoven 5 september 2009

Het gaat echt om synthesizers en gezelligheid, geen productieverhalen.
 
Nee alle gekheid op een stokkie, kijk een (hardware) synth heb ik niet aangezien ik bijna geheel softwarematig werk (ja sorry dat ik zo loop te vloeken). Maar ik heb wel wat vragen productie technische gezien, ook zou ik wel eens in keuken van anderen willen kijken. Zeker een jam sessie ofzo zou behalve leuk ook erg leerzaam zijn. Of heb ik het dan echt mis en gaat de hele meeting alleen maar over "weet je nog vroeger in 1974, die ene synth met die 15 voudige LFO"....waar dan een ander aanwezig synth forum lid em corrigeert en zegt "nee, nee het waren 30 halve LFO's" En dat daar dan de rest van de dag over gaat.

Neem je laptop mee dan en doe er een controller bij
Dan mag je bewijzen dat een plugin net zo cool is als een stukje hardware uit 1974 :eureka:

Dus wat iedereen zou kunnen meenemen:

- Gear (synths, drums, laptops, controllers, en/of andere gezelligheid)
- Stekkerblokken & verlengkabels
- Koptelefoon (en vergeet het verloopje niet)
- Als je een mooie vriendin hebt moet ze ook mee

:maffia:
 
Hey, is dat poolcentrum de locatie...? Dan is het helemaal handy te vinden.

@ Rikkie: vergeet de contactspray en scoor een nieuwe schakelaar, die zijn niet duur. De schakelaar vervangen is 1 van de makkelijkste reparaties aan een E-16. Leg 'm op een zacht kussen op z'n kop en je kunt alle schroefjes makkelijk aan (vergeet de schroefjes in het midden niet).
 
Poolcentrum? Dan hebbe ze ook bitterballen!
 
Het is in hetzelfde pand ja, dus wie tussendoor nog een balletje wil slaan die hoeft maar even een andere zaal in te lopen. Of ze er bitterballen verkopen weet ik niet, maar ik zal wel even tegen de eigenaar zeggen dat hij iets te nassen moet inslaan.
 
BITTERBALLEN.

Mijn voornemen om te komen is nu omgeslagen in een zekerheid. Spelletje pool tussendoor is ook wel leuk :) Heb ik al jaren niet meer gedaan, be gentle.

Zit er ook nog een vetschuur (friet/shoarma/pizza) in de buurt? Geen synthmeeting is compleet zonder aanzettende vette rotzooi.
 
Het zit er allemaal in de buurt, het is ligt tegen het winkelcentrum en uitgaansgebied aan.
Alles wat je wil zit op 1 a 2 minuten lopen. ;)
 
Ik denk dat ik er ook bij ga zijn.

Ik wilde m'n Eminent Solina String Ensemble meenemen (want die zie je minder vaak) en een Alpha Juno 1 + Nord Micromodular, lekker compact.
 
Ik neem misschien nog een TR-626 mee om de Six~Trak te triggeren. Alleen dan ik de sounds natuurlijk niet mixen :?
 
Bikkel> ik heb misschien nog een Tapco Blend 6 die ik mee kan nemen, 2 mono + 2 Stereo kanalen is dat genoeg?
 
Ja dat is genoeg denk ik.

Ik neem mijn behringer xenyx mee. Maar die zal ik waarschijnlijk al nodig hebben voor het versterkern van een microfoon voor de Micro modular. Aangezien er mensen de vocoder wilden proberen..
 
Back
Top