philips pmc100 / omnichord / stylophones e.d

Status
Please reply by conversation.

mhond

bleepboxes
Lid sinds
23 juni 2006
Berichten
224
Locatie
Groningen
ha!

ik ben op zoek naar rare, lofi instrumentjes in de trant van casio rapman / speak & spells / omnichords / stylophone / pmc 100..

ik heb al een aantal dingen liggen zoals omnichords / stylophones en cheap ass casios.. maar ben op zoek naar nieuwe 'onbekende'dingetjes..als er maar cheapy spul uitkomt..bliepjes/beats anything..

wie kan mij tippen? of blij maken met iets moois?

alvast bedankt!
 
Afhankelijk van wat je maakt kan je met de PMC nog best leuke loopjes maken om te samplen; hij klinkt soms inderdaad lo-fi en bijvoorbeeld een leuke electro-bassline is er zo mee gemaakt. Ik moet zeggen dat ik er nog te weinig mee heb gedaan, maar weet wel dat hij lekker gruizig kan klinken (vooral in het laag).
 
ik heb een pmc te koop staan op marktplaats voor 25 euro.
moet je ff zoeken op "philips pmc digitale synth"
 
voor die paar centen kan je zon pmc toch niet laten? welke cheapass synth komt daar in de buurt dan?.. ik wil vooral ' geluidjes' uit zon ding halen..de bliepjes en kraakjes :) ik weet dat je uit die teiscos ook een bak herrie kunt halen 60/100 enzo.. maar die zijn weer prijzig.
 
tsja het is altijd zo gek met mensen en dat soort zaken... in de tijd van de soundblaster 16 vondt iedereen dat soort sounds klinken als troep en nu ineens is een PMC dan wel weer koel...

Tsja, ooit gaat de PMC de 303 nog achterna 8o)
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top