• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Analog Solutions (Phobos) DJMC voor NAD C-350 ??

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
G

Guest

Guest
ik heb en zeer goede geïntegreerde versterker te koop, perfect voor monitoring in de studio (maar ook voor hifi natuurlijk), omdat het een zeer eerlijke versterker is, die van alles en nog wat kan aansturen.

lees de raving review maar op het net.

NAD C-350, uiteraard in perfecte staat. afstandbediening en boekje heb ik er zeker nog bij, naar de doos zou ik eens moeten zoeken.
hij heeft hier een jaar of 4, 5 rustig gedraaid en de laatste 2 jaar eigenlijk heel weinig.

richtprijs voor deze versterker is 200 euro, maar ik zou hem graag ruilen voor een Analog solutions (phobos) DJMC (dual joystick midi controller) voor mij mijn evolvertje. maar goed, zoals alles hier in huis, behalve de naaste familieleden, is ie natuurlijk ook gewoon te koop ;)

tevens nog een sequential circuits multi-trak origineel manual, voor de liefhebber/ verzamelaar of multi-trak eigenaar: 20 euro inclusief post.
 
heeft er nou niemand zo'n djmc over?

zijn er alternatieven trouwens? ik heb al gedacht aan een doepfer joystick, de evolver heeft 2 cv ingangen ook, maar ja, dat is wel meteen beperkter.

ow eh, foto's van de nad c350, echt een perfecte versterker en voor veel te weinig geld! (....ruil natuurlijk.)
 

Attachments

  • n0.jpg
    n0.jpg
    936,3 KB · Bekeken: 39
  • n1.jpg
    n1.jpg
    1,1 MB · Bekeken: 39
  • n2.jpg
    n2.jpg
    968,8 KB · Bekeken: 38
tss, die nad is gereserveerd. maar ik zoek nog wel de djmc.
even kijken hoe het loopt.
 
niet komen opdagen, weer beschikbaar voor ruil of koop, het liefst ruil...
 
:slotje::slotje::verkoght:

die nad is weg, dus ik denk dat deze dicht kan. hoewel ik nog wel een wii te ruil heb voor de djmc, maar dat kan ook bij te koop gevraagd hè?!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top