MISSING PLUGIN !!!!

marekoo

Nieuwkomer
Lid sinds
19 augustus 2008
Berichten
2
Hoi,

Marco hier, pas mn Cubase LE upgegrade naar Studio 4 , ben sindsdien
(dagje of 6) alleen nog maar aan t mailen met Steinberg geweest,.. kijken of hier iemand een beter oplossing heeft .. komt ie
Na de installatie van Studio 4 ben ik een Plugin kwijt van Halion one, dit zit standaard in Studio 4 samen met Prologue , maar kan `m nergens vinden ,...vele malen opniew geinstaleerd ,, de repair optie geprobeerd ,.. updat`s gedownload van zowel studio 4 als Halion niks ,... heb wel de bank met vele mappen aan geluid maar geen plugin ,.. software preference`s gedeleted van LE en Halion en Studio( tip van Steinberg ) niks !!
Als ik de dvd ( gewoon een nieuwe orginele Cubase) in de speler stop is hij eerst minuten aan het zoeken ,,.. dan slaat hij meestal vast ( computer reageerd niet) en als hij draaid gaat alles tergent langzaam !!

iemand een idee

grt

Marco
 
preferences folder weggooien werkte bij mij wel. anders systeem compleet opnieuw installeren
 
Bij het updaten van Studio 4.0 naar Studio 4.x.x was mijn HalionOne ook inene weg. Wat het bij mij was was dat tijdens de installatie van de update gevraagd werd om de Syncrosoft softwareupdate te installeren, nadat ik ja/ok klikte installeerd ie die Syncrosoft software wel, maar gaat niet door met de Cubase update (het gedeelte waar Halion geinstalleerd word)

Dus alles opnieuw geinstalleerd, bij de Syncrosoft vraag NEE/Annuleren geklikt en toen ging de update van Cubase verder met de installatie van Halion...

Misschien is dat wat er bij jou ook gebeurd is.
 
Steney jeeft ook een whitepaper voor dit issue, je kan de H1 ook nog als seperate installer downloaden
 
Hoi Ralpey ,

Wat bedoel je precies met whitepaper?? en met Steney bedoel je Steinberg ?? (koosnaampje )
En waar kan ik precies de Halion one apart downloaden ???

groet

Marco
 
Hallo,

Whitepaper: Een white paper is een technisch document dat beschrijft hoe een technologie en/of product een specifiek probleem oplost. In dit geval wordt onze knowledge base bedoeld (die op dit moment offline schijnt te zijn:bekdicht: ).

De oplossingen die mijn kollega's jouw gegeven hebben werken altijd. In dit geval denk ik dat er wat anders aan de hand is. Je schrijft dat de installatie DVD niet goed herkend wordt door jouw DVD speler. Zou je eens kunnen kijken welke Cubase Studio 4 versie jij precies hebt ? (staat op de DVD gedrukt)

Schrijf mij anders een Email met de link van dit topic met de exacte versie die op jouw DVD staat. Dit probleem kan alleen gebeuren als je naar Cubase 4.1 update. In dit geval kan ik je een andere DVD sturen. Stuur de Email a.u.b naar info (at) steinberg (dot) de t.a.v. van Chris Beuermann

Hier werd geschreven door Mokum dat dit heel misschien met het LCC te maken heeft. Dat is niet het geval: met het updaten naar versie 4.1 kan het gebeuren dat een bepaalde "verwijzing" niet goed overschreven wordt, en daardoor Cubase de Content niet meer gevonden worden kan. Maar in dit geval wordt HalionOne helemaal niet gevonden.

Gr,

Chris
 
Back
Top