Mixer voor 2 hoofdtelefoon kanalen

ccmp

Nieuwkomer
Lid sinds
3 augustus 2008
Berichten
4
Hallo,

Ik ben arrangeur en werk met 2 kanalen op 1 koptelefoon. 1 Kanaal is van mijn laptop (audio uit Logic), het andere kanaal wordt een soundmodule.
Aangezien ik dit portable wil houden wil ik de 2 koptelefoon uitgangen samenvoegen. Is hier een mini - mixer voor? Het liefst zo klein mogelijk.
 
Bedankt voor je reactie, maar vind ik nog te veel poespas. Het gaat me echt om twee hoofdtelefoonkanalen bij elkaar te brengen. Geen faders, eq etc etc.
 
Het is inderdaad 4 x mono, dus dat gaat niet werken. Naar zoiets ben ik wel op zoek.

Nog meer tips zijn welkom, alvast bedankt.
 
Deze Samson mixer heb ik inmiddels ook gezien. Er zitten volgens mij ook 2 x mini jack input (stereo) op (heet dat RCA?).

Het gaat erom dat ik een Kentron SD2 en een Apple Notebook Pro kan aansluiten op een koptelefoon.
De Ketron SD2 is mijn Sound Module voor Finale 2009, de andere input is Logic die ik gebruik om fragmenten van audiofiles te beluisteren en tegelijkertijd om te zetten in een BigBand arrangement.
 
diezelfde zoektocht ook gedaan, en via een 4x mono mixertje toch op het behringer dingetje uitgekomen. hij is ongeveer net zo groot als een cddoosje qua omvang, wel wat hoger natuurlijk. met minder poespas heb je bijna niks volgens mij,
 
Kun je de Kentron niet op je laptop aansluiten en de signalen binnen Logic mixen, zodat alles in een keer uit de hoofdtelefoonuitgang van je laptop kan? Dat scheelt je weer een extra kastje, tenzij je dan een nieuwe geluidskaart nodig hebt.
 
Back
Top