Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 24 juni 2017, 18:15   #1
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
ROLAND CLOUD
Ik heb me paar x aangemeld voor een roland cloud trial omdat ik die D50 wil proberen maar ik krijg maar geen mail van Roland terug.

Heb het op mijn twee emailaccounts geprobeerd en twee emailadressen aangemaakt maar nergens een mail van Roland.

Zijn er hier mensen bij wie dit wel is gelukt? Ik kan zo niet eens een maand abbo nemen als ik dat zou willen of is er iets wat ik over het hoofd zie?
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 25 juni 2017, 11:04   #2
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
hmm.. hier ook al geen antwoord. Ik word geboycot door Roland
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 25 juni 2017, 14:35   #3
exel
Vintage lid
 
exel's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Woonplaats: Lekkerkerk
Berichten: 1.569
Het is mij wel gelukt. Kan me niet meer herinneren dat ik iets speciaals moest doen. Het is een rexelijk onduideiljk gebeuren, in ieder geval.
exel is offline   Met citaat reageren
Oud 25 juni 2017, 23:45   #4
Yoozer
vorbei
 
Yoozer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 november 2002
Woonplaats: Thuis
Berichten: 8.800
Spamfolder gecheckt? Wat zegt 'ie als je aangeeft dat je je wachtwoord vergeten bent?


For all the intelligence and knowledge that technology empowers us with, the lazy and stupid is amplified along with it (Staticstarter)
Yoozer is offline   Met citaat reageren
Oud 25 juni 2017, 23:57   #5
alex921
 
Geregistreerd: 23 mei 2015
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 132
Mij wel gelukt. Ik heb een gmail account gebruikt. Misschien gebruik je hotmail of yahoo ofzo? Mocht nog weleens mis gaan.
Of wellicht dat de servers overbelast met het aantal aanmeldingen.

Wat betreft de de d50, klinkt dik. Maar wat een CPU vermogen verbruikt de plugin, zelfde geldt voor de juno-106.
alex921 is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 11:07   #6
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
Vaag niet?
Twee gmails een twee gmx accounts inmiddels en mijn 'officiele' mail.
Snap er geen ruk van. Wil erg graag en maandje met die D50 spelen.

Zit ook niet in spam
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 11:50   #7
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
Vanachter vpn alsof ik uit canada komt lukte het wel..
Die juno en jupiter ook maar even geprobeerd maar die cpu load is echt belachelijk.
D50 slaat niet eens uit op de cpu meter.
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 12:11   #8
Marc
Guru Meditation
 
Marc's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 april 2004
Berichten: 830

Oorspronkelijk geplaatst door alex921 Bekijk bericht
Wat betreft de de d50, klinkt dik. Maar wat een CPU vermogen verbruikt de plugin, zelfde geldt voor de juno-106.

Oorspronkelijk geplaatst door dextah Bekijk bericht
Die juno en jupiter ook maar even geprobeerd maar die cpu load is echt belachelijk.
D50 slaat niet eens uit op de cpu meter.
De D-50 valt toch wel mee betreft CPU verbruik?? Je kunt de CPU load van de Juno en Jupiter makkelijk verminderen door in de options het aantal voices (standaard staat deze op 8 ) te reduceren en dan loopt hij prima.. Probeer maar eens.
Marc is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 15:18   #9
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
Ja precies.. die D50 slaat amper uit.

Ga ik ff proberen.

Ben het meest van de D50 gecharmeerd. Die JP enJuno zijn wel erg goed maar ze zijn te strak ofzo
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 21:25   #10
alex921
 
Geregistreerd: 23 mei 2015
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 132

Oorspronkelijk geplaatst door Marc Bekijk bericht
De D-50 valt toch wel mee betreft CPU verbruik?? Je kunt de CPU load van de Juno en Jupiter makkelijk verminderen door in de options het aantal voices (standaard staat deze op 8 ) te reduceren en dan loopt hij prima.. Probeer maar eens.
Thanks
alex921 is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 21:59   #11
154
Lid van de week
 
154's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 januari 2007
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 4.731
Hoe zit dit eigenlijk, na een maand zit je vast aan eerst 20$ per maand? Of moet je dan op tijd opzeggen ofzo? Krijg er een beetje een malafide boekenclub gevoel van...


prairie doggin'
154 is nu online   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 22:30   #12
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
Ik heb verder niks ingevuld. Geen maandplan of creditcard gegevens.


Oorspronkelijk geplaatst door 154 Bekijk bericht
Hoe zit dit eigenlijk, na een maand zit je vast aan eerst 20$ per maand? Of moet je dan op tijd opzeggen ofzo? Krijg er een beetje een malafide boekenclub gevoel van...
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 22:35   #13
alex921
 
Geregistreerd: 23 mei 2015
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 132

Oorspronkelijk geplaatst door Marc Bekijk bericht
De D-50 valt toch wel mee betreft CPU verbruik?? Je kunt de CPU load van de Juno en Jupiter makkelijk verminderen door in de options het aantal voices (standaard staat deze op 8 ) te reduceren en dan loopt hij prima.. Probeer maar eens.
Die juno en jupiter zitten met 4 voices rond 30/40 cpu verbruik in ableton.

Maar goed, misschien dat ze het kunnen updaten

edit: en de D-50 heeft gewoon normaal cpu verbruik stijgt idd niet hoger dan 5%
alex921 is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 22:36   #14
speen
 
speen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 juli 2016
Berichten: 33
ik heb wel een account, maar het lijkt alsof er alleen een vst3 wordt gedownload. iemand ook dit probleem en een oplossing?

edit: blijkbaar support roland geen vst2 voor mac, maar werkt het wel via audio units.
speen is offline   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 22:45   #15
154
Lid van de week
 
154's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 januari 2007
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 4.731
Kan je die D50 ook los kopen, of is het echt enkel lidmaatschap gedoe? Weet niet of ik daar nu op zit te wachten, en de prijs is wat stevig voor enkel een D50...


prairie doggin'
154 is nu online   Met citaat reageren
Oud 26 juni 2017, 23:35   #16
154
Lid van de week
 
154's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 januari 2007
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 4.731
Maar even proberen, gaat tot nu toe heel soepel, Roland utility installeren na invullen mailadres en je kan kiezen welke synths je installeert. Als dit Aira zonder die rare controllerbakjes is ben ik eigenlijk wel blij, al is het nog steeds redelijk prijzig...


prairie doggin'
154 is nu online   Met citaat reageren
Oud 27 juni 2017, 01:03   #17
dextah
Vintage lid
 
dextah's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2002
Berichten: 3.009
snap ik ook niet helemaal.
ik zou ook idd alleen die d50 willen kopen ipv 'huren'


Oorspronkelijk geplaatst door 154 Bekijk bericht
Kan je die D50 ook los kopen, of is het echt enkel lidmaatschap gedoe? Weet niet of ik daar nu op zit te wachten, en de prijs is wat stevig voor enkel een D50...
dextah is offline   Met citaat reageren
Oud 27 juni 2017, 11:49   #18
154
Lid van de week
 
154's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 januari 2007
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 4.731
Zo ver dezelfde ervaring, enkel de D50 is eigenlijk te doen, de rest kan mijn Quad i7 gewoon niet aan op normale settings. Terwijl zelfs Diva op divine mode nog best te doen is.


prairie doggin'
154 is nu online   Met citaat reageren
Oud 27 juni 2017, 13:51   #19
willem1958
Vintage lid
 
willem1958's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 september 2016
Woonplaats: wormerveer
Berichten: 869
Wellicht interessant voor jullie, de cloud versie van de D50 reageert oa niet op aftertouch.
Kijk even in deze clip op 12.00
willem1958 is offline   Met citaat reageren
Oud 27 juni 2017, 14:06   #20
154
Lid van de week
 
154's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 januari 2007
Woonplaats: Amsterdam
Berichten: 4.731
Roland noemt het DCB, maar het is dus gewoon een D50 sample library? En dus zonder aftertouch, chasing en joystick? Is dit de versie die nu online staat of een eerdere versie? (De D50 heet nu geen 18987 blabla maar gewoon D50 onder legendary)

Heb de andere synths nu ook enigszins aan de praat, maar eerste opmerking is dat je er geen overdadige midi op af moet vuren. Niet alleen aftertouch, ook dingen zoals Novations Automap zorgt dat de boel hard crasht en dat noten afbreken. Dit is met stip mn rommeligste eerste ontmoeting met een VSTi ooit, ik weet dat het een beta is maar het is echt ongebruikelijk buggy en inefficient allemaal...


prairie doggin'
154 is nu online   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Software » Overig Software

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Roland cloud axa Overig Software 12 30 maart 2017 22:02
Radioprogramma: 'E-CLOUD': Marc V Algemene Discussie [synths, muziek, etc.] 2 9 april 2014 12:58
Cloud Chaser daan79 Tracks 1 14 april 2008 09:40


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:26.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland