Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 9 september 2017, 08:51   #1
buis
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 43
Pianoteq 6 draait op raspberry pi
Versie 6 van pianoteq is net uit. Iedereen die na 1-9-2016 had gekocht, heeft een gratis upgrade in hun member area staan. Voor de rest is de goedkoopste upgrade €29, terwijl voor beide hogere versies €150 gevraagd wordt.

Nieuw is o.a. verbeterde klank voor alle instrumenten, maar zoals de titel al zegt (en wat ik denk dat onze lezers meer aanspreekt) het draait vanaf heden op ARM linux, zoals raspberry pi (3, zou ik zeggen, maar wie weet). Dus pianoteq in een eurorack slot is zeer haalbaar.

Meer

Laatst gewijzigd door buis; 9 september 2017 om 09:03 Reden: Voor->na datum gratis upgrade
buis is offline   Met citaat reageren
Oud 9 september 2017, 11:31   #2
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401
Dat is goed nieuws.
Al die oude elektrische piano's kunnen alzo makkelijk een nieuw leven krijgen.
RPI erin Painoteq erop en gaan ...

audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 9 september 2017, 21:14   #3
buis
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Woonplaats: Rotterdam
Berichten: 43
Haha, of een merkloze cheap ass keyboard voorzien van een rpi en asociaal realitisch pianogeluid. Zolang het maar aanslaggevoelig is. Hoeft niet per se triple sensor en cc88 hi res velocity te hebben. Sleeper.
buis is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 07:43   #4
Yoozer
vorbei
 
Yoozer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 november 2002
Woonplaats: Thuis
Berichten: 8.748
Hoeveel voices haal je dan uit een RPI3? Meerdere instances zal vast en zeker te veel gevraagd zijn, maar hebben we het dan over 16, 32, 64 voices?


For all the intelligence and knowledge that technology empowers us with, the lazy and stupid is amplified along with it (Staticstarter)
Yoozer is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 11:47   #5
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401
Volgens de README-Linux beperk je de samplerate beter tot 29400 om geen storingen te ervaren.
Over het aantal voices 'rappen' ze met geen woord. N.m.i. zal dat een minder zwaar probleem zijn (hoewel 256 voices mss overkill wordt).
Wel dien je je RPI best als dedicated toestel in te zetten en alles te optimaliseren : processor op hoogste snelheid, multicore gebruik, e.d.
Geen extra programma's of internet gebruik natuurlijk. Hoewel je dat met een elektrische piano sowieso al niet doet hé.

Als iemand meer info heeft, over hoe alles te installeren (op bvb. Raspbian) wil ik wel wat uitproberen. Ik ben geen Linux specialist, dus ...
Hardwarematig bezit ik wel de nodige extra RPI-geluidskaartjes, maar over het Pianoteq gebruik daarmee heb ik nog niets gevonden.
Nog een beetje te vroeg hé...

Citaat:
Meerdere instances zal vast en zeker te veel gevraagd zijn...
Wat denk je nu zelf ? Met één heb je toch genoeg zekers.
Bovendien als het op de RPI niet goed lukt... er zijn al flink wat meer microbordjes op de markt voor linux.
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 12:35   #6
MeneerJansen
y = sin (x)
 
MeneerJansen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2017
Woonplaats: Ergens in de Haaglanden.
Berichten: 444

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Volgens de README-Linux beperk je de samplerate beter tot 29400 om geen storingen te ervaren.
Over het aantal voices 'rappen' ze met geen woord. N.m.i. zal dat een minder zwaar probleem zijn (hoewel 256 voices mss overkill wordt).
Wel dien je je RPI best als dedicated toestel in te zetten en alles te optimaliseren : processor op hoogste snelheid, multicore gebruik, e.d.
Geen extra programma's of internet gebruik natuurlijk. Hoewel je dat met een elektrische piano sowieso al niet doet hé.

Als iemand meer info heeft, over hoe alles te installeren (op bvb. Raspbian) wil ik wel wat uitproberen. Ik ben geen Linux specialist, dus ...
Hardwarematig bezit ik wel de nodige extra RPI-geluidskaartjes, maar over het Pianoteq gebruik daarmee heb ik nog niets gevonden.
Nog een beetje te vroeg hé...
Wat denk je nu zelf ? Met één heb je toch genoeg zekers.
Bovendien als het op de RPI niet goed lukt... er zijn al flink wat meer microbordjes op de markt voor linux.
Ik heb een R. Pi en ervaring met Linux. Ik denk dat ik je wel kan helpen. Maar wat is Pianoteq? Ik word niet veel wijzer v/d website. Is het software? Is het een VST? Aangezien je er voor moet betalen kan ik het niet testen.

Ik installeerde Kodi (mediacenter) en RetroPie (classic gaming center) m.b.v. NOOBS. Zie: https://www.raspberrypi.org/document...ation/noobs.md. Zit je vast tijdens de installatie? Stel je vraag op het R. Pi forum: https://www.raspberrypi.org/forums. Vragen over Linux? Stel ze op het NedLinux forum: http://forum.nedlinux.nl/search.php?action=show_new.

De Pi heeft heeeeeeeel weinig rekenkracht dus het zou goed kunnen dat Pianoteq louter met een Pi 3 werkt.

Succes!


Noem 1 goed nummer waar geen Minimoog in voorkomt.
MeneerJansen is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 15:58   #7
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401

Citaat:
Maar wat is Pianoteq?
Pianoteq is werkelijk de beste piano software/vst die je kan vinden n.m.i.


Physical modelling van diverse piano modellen met een ongekend realisme. Werkt zonder samples, amper 40 MB groot programma. Ongelimiteerde (midi-)velocity, dus niet zoals met al die sample-libraries.

-------------------

Ik heb hier Kodi (v16) gewoon als één van de 'vele' app's op Raspbian geinstalleerd (dus niet enkel een Kodi box).
Er is een trial versie van Pianoteq voor Linux op deze link te vinden.
Hoe deze te installeren op de RPI3 is mij nog niet duidelijk.
Ik ken een paar basis commando's zoals 'sudo apt-get install ...' maar hoe moet je deze hier aanvullen om die Pianoteq uit de file te installeren ?
Of kan ik gewoon die arm-map copieren en Pianoteq 6 aanklikken (nog niet geprobeerd) ?
Ik heb een RPI3 met o.a. HiFiBerry DAC RCA+ Pro...
De richtlijnen die tot hiertoe te vinden zijn in o.a. de README-Linux.txt zijn echt nog heel beperkt.

P.s. die RetroPie kan ik die ook met een 'sudo apt-get install ...' installeren op Raspbian of heeft die een eigen 'OS'-omgeving zoals RiscOs ?

-------------------


Citaat:
Stel je vraag op het R. Pi forum:
Zal ik doen als er hier geen antwoord komt.
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 18:45   #8
MeneerJansen
y = sin (x)
 
MeneerJansen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2017
Woonplaats: Ergens in de Haaglanden.
Berichten: 444

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Pianoteq is werkelijk de beste piano software/vst die je kan vinden n.m.i.
Pianoteq
Physical modelling van diverse piano modellen met een ongekend realisme. Werkt zonder samples, amper 40 MB groot programma. Ongelimiteerde (midi-)velocity, dus niet zoals met al die sample-libraries.

-------------------

Ik heb hier Kodi (v16) gewoon als één van de 'vele' app's op Raspbian geinstalleerd (dus niet enkel een Kodi box).
Er is een trial versie van Pianoteq voor Linux op deze link te vinden.
Hoe deze te installeren op de RPI3 is mij nog niet duidelijk.
Ik ken een paar basis commando's zoals 'sudo apt-get install ...' maar hoe moet je deze hier aanvullen om die Pianoteq uit de file te installeren ?
Of kan ik gewoon die arm-map copieren en Pianoteq 6 aanklikken (nog niet geprobeerd) ?
Ik heb een RPI3 met o.a. HiFiBerry DAC RCA+ Pro...
De richtlijnen die tot hiertoe te vinden zijn in o.a. de README-Linux.txt zijn echt nog heel beperkt.

P.s. die RetroPie kan ik die ook met een 'sudo apt-get install ...' installeren op Raspbian of heeft die een eigen 'OS'-omgeving zoals RiscOs ?

-------------------

Zal ik doen als er hier geen antwoord komt.
Voor zover ik het nu kan nagaan is Pianoteq o.a. een standalone applicatie en een VST. Het zip bestand voor Linux (ARM platform) waar jij de link naar plaatste bevat twee "VST achtige" varianten van Pianoteq. Een ervan is "Linux native" VST (om het lekker verwarrend te maken want als men het heeft over een VST dan wordt ook in de Linux wereld de Windows VST bedoeld). Die Linux native VST staat in de root v/h Zip bestand. Op mijn Linux machine (lees: geen Raspbian) moet ik "Linux native" VST's plaatsen in /usr/lib/vst/. Dan wordt de Linux VST gevonden door applicaties die om kunnen gaan met Linux VST's.

Een andere Pianoteq variant die er in het zip bestand staat is de LV2 versie van Pianoteq. Dat zou ik moeten plaatsen in /usr/lib/lv2/.

Hoe speel je nu Pianoteq op een Raspbery Pi? Ik heb geen idee. Want zo'n LV2 of een Linux native VST moet je laden in een DAW of ander programma dat er mee om kan gaan (Carla?), net als in Windows. Als dat soort programma's lijken mij te zwaar om fatsoenlijk te draaien op een Pi, maar klaarblijkelijk zijn er mensen die het toch lukt.... Bedenk ook dat de (Linux) VST van Pianoteq veertig MB groot is! Dat is de Trump Tower onder de VST's.

Ik zou in het forum dat jij noemt om 12:47 uur eens proberen te vragen hoe ze die LV2 of die Linux VST gebruiken op een Pi. Ik gebruik ze in Qtractor (da's redelijk licht).

Succes!


[zwaar off topic] P.S. RetroPie zou ik niet installeren. Is een aparte distro. Ik heb er twee naast elkaar draaien op mijn Pi (OpenElec en RetroPie), maar da's niet aan te raden. Effe Mame installeren in Raspbian kan denk ik geen kwaad.


Noem 1 goed nummer waar geen Minimoog in voorkomt.
MeneerJansen is offline   Met citaat reageren
Oud 11 september 2017, 21:00   #9
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401
Ik heb Qtractor ook draaien op de RPI3 (onder Raspbian), kan daarin een track aanmaken om plugins te laden.
Enkel zijn er dan geen plugins te zien, zws omdat de standaard-mappen daarvoor nog niet aanwezig zijn.
Hoe en waar ik welke van deze mappen moet aanmaken is me nog niet duidelijk. Via bestandsbeheer wordt geen toegang verleend tot die /usr/lib/... map.
Ik had zoiets wel al klaar gekregen via de LXTerminal, maar dat wordt terug uitzoeken hoe.
Als iemand toch reeds zover is hoor ik het graag.
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 12 september 2017, 14:55   #10
Yoozer
vorbei
 
Yoozer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 november 2002
Woonplaats: Thuis
Berichten: 8.748

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Wat denk je nu zelf ? Met één heb je toch genoeg zekers.
Layeren en splitten heeft z'n charme ook he Rhodes + akoestisch voor dat L.A. Piano geluid. Maarreh - cool dat je 't aan 't uitzoeken bent! Ik heb hier nog een RPI3 rondslingeren, als het een beetje te doen is zou dat leuk zijn.


For all the intelligence and knowledge that technology empowers us with, the lazy and stupid is amplified along with it (Staticstarter)
Yoozer is offline   Met citaat reageren
Oud 12 september 2017, 15:08   #11
dreamer
goedkope rommel
 
dreamer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2015
Woonplaats: Jordanië
Berichten: 972

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Ik heb Qtractor ook draaien op de RPI3 (onder Raspbian), kan daarin een track aanmaken om plugins te laden.
Enkel zijn er dan geen plugins te zien, zws omdat de standaard-mappen daarvoor nog niet aanwezig zijn.
Voor alleen je eigen user kun je als het goed is de 'hidden' mappen '.lv2' of '.vst' maken in /home/<username>/ (bestanden en mappen die beginnen met een '.' zie je normaal niet)

Qtractor zou ze vanuit deze mappen wel moeten kunnen vinden (mogelijk ff qtractor opnieuw starten).
dreamer is offline   Met citaat reageren
Oud 12 september 2017, 16:13   #12
MeneerJansen
y = sin (x)
 
MeneerJansen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2017
Woonplaats: Ergens in de Haaglanden.
Berichten: 444

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Ik heb Qtractor ook draaien op de RPI3 (onder Raspbian), kan daarin een track aanmaken om plugins te laden.
Enkel zijn er dan geen plugins te zien, zws omdat de standaard-mappen daarvoor nog niet aanwezig zijn.
Hoe en waar ik welke van deze mappen moet aanmaken is me nog niet duidelijk. Via bestandsbeheer wordt geen toegang verleend tot die /usr/lib/... map.
Ik had zoiets wel al klaar gekregen via de LXTerminal, maar dat wordt terug uitzoeken hoe.
Als iemand toch reeds zover is hoor ik het graag.
Ik weet niet welk programma je gebruikt voor bestandsbeheer (stel dat het pcmanfm is van de LXDE desktop environment), maar dat programma kun je ook draaien als root en dan mag alles, die in een terminal (LXTerminal):
Code:
su 
<<geef wachtwoord v/d superuser>>
pcmanfm
Zou kunnen dat het met sudo moet:
Code:
sudo pcmanfm
Dan kun je de gewenste mappen aanmaken en er bestanden inzetten. Succes


Noem 1 goed nummer waar geen Minimoog in voorkomt.
MeneerJansen is offline   Met citaat reageren
Oud 12 september 2017, 19:04   #13
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401
Ondertussen...

Ik kan zowel in Qtractor als in Carla de Pianoteq plugin laden...
In Carla blijft de functie 'Show GUI' voor Pianoteq echter disabled. Waarom, is mij nog niet duidelijk. Bij ander plugins, die samen met Carla geinstalleerd werden heb ik dat probleem niet.
In Qtractor blijft de Pianoteq plugin niet-selecteerbaar (grey). Ook onbekend waarom.

Wat ik me verder ook nog afvraag is waarom er geen zelfstandig draaiend (exe) file type van Pianoteq voor de RPI beschikbaar is ? Op PC heb ik een zelfstandig draaiende versie alsook een plugin.
Op de RPI wordt in beide hierboven vernoemde gevallen de Pianoteq.so file gebruikt, waartoe die Pianoteq file zonder extentie dan dient ... iemand een idee (ervaring liefst) ?

Laatst gewijzigd door audiocollage; 12 september 2017 om 19:15
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 08:21   #14
Barno
VCO mentaliteit
 
Barno's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Woonplaats: land van Ro
Berichten: 1.078
Ik heb 'm ff gedownload (niet op RPI maar op laptop met OpenSUSE) en 't werkt prima...
De file zonder extensie is het programma (wat je .exe noemt). dioe kan je dubbelklikken of vanaf de commandline starten, vanuit "Pianoteq 6/arm/":
./Painoteq\ 6

dan zou de GUI op moeten komen...


w00t
Barno is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 08:51   #15
Arv
-
 
Arv's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 oktober 2001
Woonplaats: NL
Berichten: 12.443
Noem me een ouwe zeikerd maar waarom is het toch zo moeilijk om in het startbericht iets meer context te geven dan wat losse key words? Ook als je geen raspberry nerd bent, is het fijn te weten waar de hell het eigenlijk over gaat.

Zoiets als "Voor de mensen die met Pianotec werken, een systeem voor blablabla.." enzo.

Zo, das eruit.


-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
Arv is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 09:19   #16
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401

Oorspronkelijk geplaatst door Barno Bekijk bericht
Ik heb 'm ff gedownload (niet op RPI maar op laptop met OpenSUSE) en 't werkt prima...
De file zonder extensie is het programma (wat je .exe noemt). dioe kan je dubbelklikken of vanaf de commandline starten, vanuit "Pianoteq 6/arm/":
./Painoteq\ 6

dan zou de GUI op moeten komen...
Ok, thanks, dan nu op de RPI3.

Dat dubbelklikken was het allereerste wat ik probeerde en dat werkt dus niet.
Met de commandline is me ook nog niet gelukt, maar dat ligt wss aan de foute invoer. Als dit het complete pad naar Pianoteq is "/home/pi/Music/Pianoteq", wat dient er dan verder juist als commando opgegeven te worden (reeds alle plausibele namen ingevoerd zonder resultaat) ?
Het lijkt me ook beter om dit af te handelen via de terminal (dat is een meer universele linux werkwijze, denk ik, hoop ik...)

P.s. Een figuur toevoegen gaat blijkbaar enkel nog via een www-link ?!
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 11:34   #17
Barno
VCO mentaliteit
 
Barno's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Woonplaats: land van Ro
Berichten: 1.078
$ cd /home/pi/Music/Pianoteq/arm
$ ./Pianoteq\ 6

dan zou ie op moeten starten...
zo niet wat zie je als je dit typt:
$ file Pianoteq\ 6
en:
$ ls -alh Pianoteq\ 6


w00t
Barno is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 12:59   #18
audiocollage
Vintage lid
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 2.401
Barno thanks.
Opnieuw geprobeerd met je richtlijnen maar geen succes, ondanks al deze pogingen :

Citaat:
pi@raspberrypi:~/Pianoteq $ cd /home/pi/Music/Pianoteq/arm
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ ./Pianoteq\ 6
bash: ./Pianoteq 6: Toegang geweigerd
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ ./Pianoteq\6
bash: ./Pianoteq6: Bestand of map bestaat niet
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ /Pianoteq\ 6
bash: /Pianoteq 6: Bestand of map bestaat niet
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ /Pianoteq
bash: /Pianoteq: Bestand of map bestaat niet
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ Pianoteq
bash: Pianoteq: opdracht niet gevonden
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ ls
extra Pianoteq 6 Pianoteq 6.lv2 Pianoteq 6.so
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ Pianoteq 6
bash: Pianoteq: opdracht niet gevonden

Dit is het resultaat van de uitprint die je vroeg :

Citaat:
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ file Pianoteq\ 6
Pianoteq 6: ELF 32-bit LSB executable, ARM, EABI5 version 1 (GNU/Linux), dynamically linked, interpreter /lib/ld-linux-armhf.so.3, for GNU/Linux 2.6.32, BuildID[sha1]=6c7aa46b27e9f2a46b4dce68b025aa380940c836, stripped
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $ ls -alh Pianoteq\ 6
-rw-r--r-- 1 pi pi 40M sep 12 13:34 Pianoteq 6
pi@raspberrypi:~/Music/Pianoteq/arm $
audiocollage is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 13:07   #19
MeneerJansen
y = sin (x)
 
MeneerJansen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 6 januari 2017
Woonplaats: Ergens in de Haaglanden.
Berichten: 444

Oorspronkelijk geplaatst door Arv Bekijk bericht
Noem me een ouwe zeikerd maar waarom is het toch zo moeilijk om in het startbericht iets meer context te geven dan wat losse key words? Ook als je geen raspberry nerd bent, is het fijn te weten waar de hell het eigenlijk over gaat.

Zoiets als "Voor de mensen die met Pianotec werken, een systeem voor blablabla.." enzo.

Zo, das eruit.
Goede vraag. Een Raspberry Pi is een klein computertje (zie plaatje). Feitelijk een printplaat met een processor, geheugen, USB en meer. Je kunt apart allerlei spulletjes er voor kopen, zoals een behuizing (!) high quality audio kaart etc. De meeste mensen gebruiken 'm als goedkope server (dag en nacht aan voor maar 5 Watt) of als Mediacenter (voor films en muziek, via HDMI). De grafische chip die er op zit is denk ik afkomstig van de mobiele telefoonindustrie en is zeer krachtig als je dat vergelijkt met de rest v/d hardware.

Er wordt echter geen besturingssysteem bij geleverd (een best.syst. is bijvoorbeeld Windows, MacOS, etc.). Het machientje heeft niet genoeg kracht voor MacOS of Windows. En de processor die er op zit is niet van Intel of AMD maar een ARM processor (wederom: mobiele telefonie). Dan zit je al gauw vast aan Linux als besturingssysteem. Wat je moet begrijpen van "platformen" (lees: de soort processor die je compu heeft) is dat software ervoor geschikt moet zijn. Dus bijv. Painoteq software voor Linux of Windows computers met een Intel processor (of AMD processor: die zijn compatibel) draait niet op een ARM platform.

Zo klaar. Phew... Ingewikkeld verhaal hè?



Noem 1 goed nummer waar geen Minimoog in voorkomt.
MeneerJansen is offline   Met citaat reageren
Oud 13 september 2017, 14:27   #20
dreamer
goedkope rommel
 
dreamer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2015
Woonplaats: Jordanië
Berichten: 972

Oorspronkelijk geplaatst door audiocollage Bekijk bericht
Dit is het resultaat van de uitprint die je vroeg :
Deze file is niet 'executable' en kan dus niet uitgevoerd worden.

Een 'chmod +x Pianoteq\ 6' zou dit op moeten/kunnen lossen.
(hiermee zet je de 'mode' van de file op executable)

@ MeneerJansen: je kunt prima "windows" op een raspberry pi draaien hoor: https://www.windowscentral.com/how-i...raspberry-pi-3
dreamer is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Algemeen » Nieuws

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Raspberry Pi voor Audio, Midi en Muziek. audiocollage Hardware 20 16 maart 2017 10:18
Raspberry Pi Synthesizer Pepertje Hardware 66 21 mei 2015 22:42
Aan de raspberry pi omwille van een laserharp exel Zelfbouw, reparatie en onderhoud 9 2 maart 2015 12:18
Raspberry Pi 8 Step CV/Gate Sequencer medowl Zelfbouw, reparatie en onderhoud 10 3 juli 2013 13:00
DIY Raspberry PI projectje, suggesties? DarkChaos Zelfbouw, reparatie en onderhoud 20 22 maart 2013 16:08


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:24.


Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland